Bukan Aku tak SUDI...Tapi....

Saturday, July 16, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                          Assalamualaikum...

Ellowww....tq pada yang sudi membaca luahan isi hatiku malam ini...sob2...( bermelodrama pulakk...kikkii)...syukur perut ak da kekenyangan sesangat2...macam2 beli kat pasar malam td...n tak sangke semua abis..hahaha...^^

Hemm, y dengan tajuk aku nih..ape yang aku tak sudi....sob2...sebenarnya aku bukan tak sudi bercinta dengan anak dato tu...ahakzzz...tapi...(panggggg.....periok terbang kat pale...dushhh...)

Ok..this is real...actually bout Geng Blogger...hemmm, tadi ade blogger chat ngan ak kat fb, die tanya y aku tak ping entry dekat Geng Blogger....huhuhu.....sedih toi ak ngan soalan tu...

Bukan aku tak sudim tapii....Geng Blogger yang malu nak ambik ak kot...well, blog ak sape lah nak bace kann...(ayattt..hahaha)...tak caye..hemm, ak bukan nak buat story but its real,....ak da byk kali try register kat GB but hampeh je...td pon ak try lagi n yes...still hampehhh..macam entry ak nie...picit sini yee

Entry tu ak da buat lame dah, ak ade ping kat FB GB, but no respon, so dah diorg xmau ak join wat pe ak nak join kan....wat bodo jelahh....huhuhuhuuuu....


p/s: ak ping kat wall fb n sahabat blogger jelahh....sob2...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...