Aku nak berenti UUM...TQ SEMUA...

Wednesday, July 20, 2011 Nizam Riadzi 7 Comments

                                        Assalamualaikum...

Apa khabar semua....moge2 sihat sejahtera hendaknye yerkk (skemaaa..weiii..hehehe)...ok, pada yang dah tahu or belum tahu...YES...aku memang akan berenti dari UUM...aku nak sambung study dekat Aussie with my sis...Sis ak sekarang dah ade kat sana pon...

Well, actually kes ak nak berenti n pindah sambung kat aussie dah lama dahh...b4 cuti sem ari tu...dalam minggu study week, my mom call ak n she ask me nak ikot my sis tak duduk sana terus n study...hemm, bunyi macam menarikkan...memang peluang terbuka nihh..lagi pun memang dah lama sangat aku tak pergi aussie, last pegi time aku form 2 dulu..perhhh..lama siott...

But, at that time ak tak buat keputusan lagi nak pegi ke tak..ak cakap, tunggu, esok aku balik umah n bincang terus..haha, dalam tak mau balik n nak study je kat bilik..last2 ak balik jugakk...(alasann..hahaha)..So, sampai je kat umah memang dah diorang siap sedia menanti kepulangan aku..perhh, time tu rasa macam diorg tunggu keputusan ak nak terima pinangan ke tak..ahakzz...^^

Thenn, we discuss...should i go or not...my sis pindah sana cos tempat kje die anta suruh sambung study...full sponsore loll..waaaa...jeles akuhh..hahaha....so, my mom risau la akak ak je kan...so nak la aku pollow skali..hemm...At that moment mmg ak nak gerak ikut pegi sana dah, bila fikir balik..erkkk, ade 2 sem lagi je kut ak kat uum...if sambung sana trsfer krdit je kat...but sure ke...huftt..kat uum ak keputusan mmg da terbaek dah tiap sem, xde masalah...ohoho..risau jugak nihh....

So, pikir punye pikir..xpe lahh..ak follow my sis je..so, YES ak akan berenti UUM...so, kire stle la...4 ari pas tu ak balik uum...ade byk kje lagi...nak exam lagi..hohoho....well, what hpen next...ak jumpe TNC nak sembang dengan die pasal byk kes....so dlm sembang2...ak terus tny pendapat die..die cakap ok..bgus kire ak bertuah la...but, die ckp lagi bgus habiskan je kat sini n sambung master kat sana..xde buang masa...

Ahakzz..hampeh toii..time tu hati ak da berbelah bagi dahh..terus ak msg my sis jgn tempah tiket flight utk ak lg..karang x jd plak..ahakzz...but nak buat mcm mne, my sis dah beli...da tempah pon..20 Jun kitrg terbang...hemm..

Aku follow my sis pegi sana pindah brg, kemas rumah n back to malaysia nak uruskan hal pertukaran ak...huftt, penin betoi..so ade la dalam seminggu ak duk temenung sana, temenung sini..ahakzz..mak ak cakap ak da mcm nak tinggalkan bini plak..dah ade calon ke??..erkkk.....nope single lagi nihh..hahaha

N now time ak menaip nih..ak ade kat utan sintok..yesss...sibuk uruskan hal pertukaran ak...but time ak jejalan kat sekitar lokasi uum nih..hemm, sedey la pulak....memori byk tercipta nihh...omg...emo la plak kann..ahakzzz....so ak terus jumpe kak za (SU TNC...ak mmg rapat ngan die dah..ahakzzz)...n tny die punye pendapat..die ckp terpulang..hemm....ok, ak call mak td...ade la dlm 30 minit td n cakap x mau, nak sambung master je..boleh tak...

Mak cakap..ok, x kisah...wallahhh..ahakzz...yess...so, UUM, sory lahh...korang still kne bersama budak giler nie lagi untuk lagi 2 sem...yippiii....^^


p/s: tq mom cos x pakse anak mak yg sorg nihh....

You Might Also Like

7 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...