Aku kena raba....goshhhhh

Tuesday, July 26, 2011 Nizam Riadzi 2 Comments

                                        Assalamualaikum...

Hello semua...malam sudaa....pale aku pon da sakit nihhh, nak tido dulu, but b4 that nak hupdate ape yang patut...ahakzz...^^. Well, ape kes dengan tajuk aku tuhh..dushhh, what happen lolll...

Actually td ak follow my family ke tesco...so as pak lang yang berdedikasi, as usual ak terpaksa la dukung my belebett baby tuhh...sementara nak tunggu ibu die cucuk duit kat atm tuhh...ak jejalan la macam bapak tunggal dah sesorg ngan baby nihh...tengok hp la..ape lagi...da layan lame jejalan..tetibe...

OMG...aku diraba dikhalayak ramai...cissss....How daree' you bebeh...hahaha, boleh tetibe minah nie pegi pelok aku...hufttt...nasib aku peluk baby nih, if not...da jadi hape dahh....goshhh...Die hug aku bukan sebab aku punye muke cute ke (ahaahahaahaa), silap ingat bapak gula die ke...but TERPELUK cos die tengok seronok duk memain gurau2 ngan mber die...huhuhu, dalam duk gurau2..die pusing konon nak lari terus terpeluk aku,.....huhuuu....

Lucky for me, sebab aku memeluk erat my baby..if not mau aku yang terjatuh...n minah tu pulak yang sambut aku kan...wakakkakaa, x dapat bayangkan weiiii...silap scene tuh, selalunya lelaki yang sambut pompuan, but if aku jatuh pompuan tu yang sambut...wowww...romantik tuuu..kakakakaa....gojesss gojessss...kikikiiii

So, die cepat2 say sorry2..nasib x menari sekali tadi..^^...ak yang memang dah blushing2 cover jelah cakap xpe2...n then i just walk away meningalkan dirinya yang mengharapkan no teleponku...(aku tau dari sinar matanyaaa..kakakaka, perasan wehhhhh).

Then...aku nak beli barang kat watson nuhh....aku punye brg makeup da abis..(wallahhh..kakakakaa)...so aku campak my baby kat ibu die dulu...lari kejap beli barang...dalam tu plak, once again jumpe die lagi..that minah cuit2 tangan aku...die minta maaf lagi...xpe ,no big deal la kann...bukan cedera pon..xcident jehh...huhuhu....ak senyum2 jelah...hemm, myb sebab die tengok aku layan tak layan die pun mengundurkan diri dengan penuh hampanya...gagal nak ngayat aku le tuu..kakakaka( prasann sehhhhh)....

Bukan xmau layan, just busy lolll..my baby nuhh..gagaga, mne leh berpisah lama2 ngan pak lang die..kikikiii...Ape2 jelah, janji pas nie xmau dicabol ditesco lagi ...bahaya2....gila lahh..pompuan sekarang main taktik macam tu ye nak ngorat...(skali lagi, baling periokk..ahazzzz....)...^^




p/s: tadi ak beli pencuci muke n deodorant je....gojesss gojesss....^^

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...