Aku didera anak buah....

                                           Assalamualaikum...


Hufttt...hari nie aku didera oleh anak sedara aku yg sorg niehh....nak tau kne dera macam mana. Tadi petang dah plan nak kluar jog dekat taman, so da siap2 la nie...ambik kunci kereta n drive sedap je...n tetibe tengah dekat jalan raya tuh, tetibe anak saudara aku menyelinap keluar dari kerusi belakang...


Pak Lang.....


perhhhh, naik lemah jantung aku...ingatkan toyol mane pulak sesat...haishhh....bila masa pulak die menyelinap masuk niehh...ak kasi ceramah la sikit...but it seem like xde kesan...hahaha, x dilayan...cissss...


Pak Lang nak pegi mane Pak Lang...nak itott...


Hemmm...dalam ati aku, mmg ko dah ikot Pak Lang pun...cisss...

ak bajet mesti mak die tak tau nihh, ape lg cepat la ak call akak ak...yes, like what i thought mmg akak ak tengah buat operasi pencarian seluruh umah...haishhh....wat nyusah org toiii....gilalah dak2 zaman sekarang, nasib naik kreta aku..if naik kreta org lain...perhhhh....

so, kire nak tak nak, ak bawak jelah anak sedara ak nie p taman....so niat nak jog da bertukar dah nihh..takkan ak nak jog n tinggal anak sedara ak main sesorg kat taman kan, kang ilang mampos akuhh...hohho....so, layan gak...^^



Kat taman, hemm...ramai gak budak2 n awek2 cun..hehehe...mak bapak org pun penuh bawak anak2 diorg main kat taman...so ak nie je sesorg bawak anak nie ha...bini xde lagi..kikikiii....bapak tunggol kejap...dushhh...



Aku layan jelah anak sedara yg sorg nie kan, sekali sekala berdua bermanja..wahhh..layan2...^^. Tengah duduk2 dekat tepi tu, ade la mak cik nie tegur aku...


Bawak anak sorang je ke dik...maknye mana....


perhhh...hampehh, muke suci penuh keremajaan macam ak disuspeknye bapak budak...cisss, kejam2..aku senyum jelah..x jawab ape pon...


Aku ingat ok dah, senyap...n pas beberape minit tetibe die cakap...


Sabar jelah dik...orang mude kena banyak bersabar dengan isteri...saling memahami yang penting ingat dekat anak yang sorang tu...


perhhhh.....merah padam muke aku...malu sehhh....mak cik nie ingat aku ade krisis umah tangge ke ape...cissss, otak ak tengah pikir mende lain time tuhh...otak melayang ke mana dah...boleh pulak mak cik nie suspek macam tu....choiii.....

nak la try backup diri kan...nak balas balik, tetibe je kawan mak cik tu datang...lagi kepoh...perhhh, jadi bahan bualan pulak aku time tu...


 n tetibe mamat aiskrim singgah pulak...uhhh, syukur...time nak blahh...ak panggil la anak sedara ak cakap nak blah..tegedek2 die lari dtg kat aku...n yg best...die cakap ape tau...


Pa...nak aiskrim....


What the fishh punye anak sedara...Pa ko panggil pak lang ko nie..cisss.....cepat2 aku hangkot die terus drive pegi mekdi...makan kat situ n balik...haishhh....wat blushing2 je...hampeh toi...kene dera ngan anak sedara sendiri..cissss, kejam toi dak2 zaman sekarang nihh...if awek ak tengah ngorat die panggil ak Pa...kompom2 kene pelempang maut....


Da kawen nak mengatal ya....huhuhuhu...


p/s: kesimpulan...jangan percaya dengan kanak2, walau secomel mne pon diorg....(T T)

Popular Posts