Seram seyhh....

Tuesday, June 07, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                               Assalamualaikum...

Ok...baru abis layan cite seram..cite antoo DEAD SILENCE...wawawaaa...cite tu dah lama taun 2007...so, layan on9 td..tertarik dengan poster die yang ala2 cite Chucky...Ok, admit..mmg seram...huffttt...




hohho...tengok poster die..sempoi je kan, tu yg tertarik nak try layan jap tadi...ok, cite die pasal anto puppet yang memang hampeh..puppet nie pun muke die menyeramkan...(yess..i dislike puppet)....n one day, ade sorg mamat ni dpt bungkusan puppet...antoo tu la, n time die xde kat umah...his wife kne bunuh dengan trok skali...so2 damn jahat punya puppet....x gamak nak cite...huhuhu...

then..sebab x puas ati, die mula la siasat spe yg bunuh bini die, sb die rasa puppet tu yg bunuh walaupun ati die was2 lg....n die trigatla satu poem untuk budak2 zaman dulu2....jeng2...dari situ, satu persatu misteri terbongkar....hufttt....kecut perut lagi niehhh..out2...mau layan katoon plak, kasi ilang itu memory puppet jahat...huhuhu...


kerana diriku begitu macho: x lena la tidur mlm nie...buang semua patungggg..........>.<

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...