Prasan tak...prasan tak....^^

Friday, June 03, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                         Assalamualaikum...


Kabare semua....^^, ehem2....prasan tak kat atas blog nie...erkk...ade tulisan warna warni kat tepi tu....alahh..yang nieee....



hahaha...prasan tak....tulisan semua suda ubah...semua suda boleh klik...toin..toin...^^...very da heppy wooo..punyelah berpinar mata nak edit HTML die..macam2 kne buat...haishhh...but, atas usaha dan tekad yang tinggi...azam membumbung...(cam lagu la plak)....beta dengan ini berjaya juga...yahoooo...^^

So, korunk2 boleh la main klik2 kat situ kalau bosan, boleh usha2 aku punye laman social yang lain....^^....dan jangan lupe komen2 tau...


karena diriku begitu macho: korunk rasa ak kne edit bahagian mana lagi kat blog nie ye..hemm, macam ade yang kureng...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...