Perlu ke MEMINTA-MINTA?

Monday, June 13, 2011 Nizam Riadzi 6 Comments

                                Assalamualaikum...


Ok...selamat malam n pagi semua..haha, sekarang nie time dah jam 4am...gila x tidur lagi kan...weee..gila lahh...Ok..kali nie nak tanya satu persoalan kat semua blogger...PERLU KE MEMINTA-MINTA...i mean..PERLU KE BUAT EVENT DEKAT FB N POST   "PLEASE FOLLOW MY BLOG"?



yang kat atas nie antara contoh laaa...ade yg buat event tu..perhh..siap merayu2... "TOLONG FOLLOW BLOG SAYA YE, NANTI SAYA FOLLOW BALIK...MAKACIHH..." pale hotak..hahaha...ish2...

Kalau stakat widget comel2 yang tulis "Da Follow, Follow la...weee" alah macam widget lembu ak tuhhh....die cakap ape tah..lembu psyko tu..hahaha...yg tu xpa...xde terdesar terhegeh2 sangat kan...

Bagi aku la kan...tak perlu kot sampai macam tu...kire ko dah jatuhkan martabat blog ko...serius...blog ko mencerminkan diri engkau tau tak..Setiap penulisan ko datang dari hati ko kan, lain la kalau ko copy paste je..hehehe...

So, hormatilah diri anda...korunk x rugi...jadi diri sendiri beb..x payah nak merayu2 mintak orang follow kita..yang penting biar orang yang follow kita tu follow sebab dia suka kita, suka blog kita, penulisan kita and bukan sebab dipaksa macam tu...kann...

Yang paling penting...tulis blog guna hati...just b ur self dear..no need to be like others....tengok blogger lain banyak follower..wahhh...jelesss...mula berangan bile nak banyak follower macam diorg..hemm...x perlu, selangkah2 ye....hargai follower yang ada jangan sampai terabaikan diorg....diorg nie kire family bagi blog kite tau...xde diorg..sepi je blog kite nie ponn..kan2...^^ 


kerana diriku begitu macho : ak cayang follower ak..jum la ajak mber follow lagi..wahahahaha....

You Might Also Like

6 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...