Ok...nak aktif balik...^^

Friday, June 03, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

                                   Assalamualaikum...

Ellooo sahabat semua...bertemu kembali kita..ahakzz..setelah sekian lama saya menyepi, bukan disebabkan ketandusan idea nak mencarot kat sini..tapi sebab tade JIWAAA....ape orang cakap..xde peelinggg...ahakzz...^^

So, tadi ak bukak la kejap Pesbook...emmm, PLING....PLINGG...PLINGG...goshhh, manyak pulak peminat nak chat ngan aku malam nie..x sempat nak layan semua, dua tiga je yang terlayan...bertuah betoi diorang tu...wahahahhaa...(jangan muntah ye)..dan salah seorang yang duk PLING...PLING kat Pesbook ak tadi adalah mista Abdullah Ghazali...aka Zali mamat nie junior ak, merangkap Naib Timbalan YDP GMAP UUM....

header baru die....perhh, pose mengancam abis le tueww....^^


So, ape kes ngan mamat nie dengan motip ak nak aktif balik...hahaha...nak tau...goshhh..ini budak r....asalkan ak on9 fb, mesti ping die punya blog kat chatbox aku...perhhh...rajin bebenor la pulak die update yerkkk....nie yang mike jeles gak nie.haishh...wajib mengupdate gak niehh..hahaha....tengok orang lain semangat mencarot kat blog masing2 menyebabkan JIWA aku tetibe MERONTA-RONTA (ayatt perhhhhhh)....nak nulih jugak..whahaha...

So, makasih la pada anda mista zali sebab menyebabkan JIWA ku untuk menulis kembali membuak2....kini, tiba masa dan saatnya untuk semua blogger2 untuk naik muak, jemu, jeles dan envy (sama je kan tu..hahaha) ngan gaya penulisanku yang makin banyak mencarot bagai.....makasih...^^


kerana diriku begitu macho: malam nie melantak nasi goreng daging with keuw tiau goreng je...+ teh ais....(^^)

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...