LEBIH BAIK MELANCAP LA....

Thursday, June 09, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                        Assalamualaikum...

Haiiyoooo...lucahh..lucahhhh...what the fishh entry lucah tetibe muncul kat blog suci aku nihhh..ish2....ape nak jadi nihhhh......huhuhu

Ok....sebab entry ini wujud adalah kerana, tadi tengah layan aku tengok brite tv3...ade news pasal pekerja kilang besi yang kena hukuman penjara selama 27 taun..n 15 sebatan sebab p bodoh rogol budak 8 tahunnn.....GILA SETAN PUNYA MANUSIA....



Huffttttt.....gila kannn....tengok2...gara2 ko (si perogol durjana tuhhh) si bodoh yang ikutkan hawa nafsu setan ko tu, ko jugak yang kena penjara, sebab ikut nafsu tu, badan ko jugak yang kena sebat...n sebabkan nafsu bodoh ko tu..budak yang baru darjah 2 tu jugak jadi mangsa....WOIII..Ape salah budak tu ha.....die kecik lagi kut..x tau ape2 lagi..kalau dah sangap sangat, kasi lancap laaaa....tak pon p cari pelacor nuhh...syialll lah koo.....

Haihhsss...harap maaf pde semua pembaca yg bce entry emo ak nihh..bukan ape, mmg dah muak n geramla bab2 kes rogol2 nie....dah terdesak sangat ke...tu la bila org dah ikutkan sangat nafsu setan, x ingat tuhan dah...haishhh....orang lain pun layan redtube jugak, layan xtube bagai..tapi masalahnya diorg nie ade otak lagi....at least educated la, cari pelacor...cari hotel..ini ko, dah la kidnap budak tu, rogol kat mne je..hutan semak???...syaiiiall lahh...dan yang paling merana siapa...budak tu la bongokk..die kecik lagi....silap ari bulan trauma sampai ke besar.....ade satu kes tu, budak yg kene rogol siap bunuh diri...haishhh.....nafsu punya pasal...

So, kalau la ko terbaca entry ak nie kan sebelum ko p merogol tu...ko pikir ko nak p merogol ke ko nak p melancap je....sama je kan...nak cepat, nak lambat..sendiri pikir la....haiiyooo....nasib ko kafir, if not mau je ak kasi syarahan agama plak....

xpe2..pembaca ak nie ramai yg islam...syukur....tapi masalahnya, jangan la islam sekadar di i.c or islam sebab keturunan (untuk aku jugak)...harap2 islam tu biarlah sampai kat dalam hati....jangan la sekadar tahu bagi salam, jawab salam, baca al-fatihah itu ini dah riak cakap..WOI AK ISLAM!!!...erkkk.....harap maaf...anda silap di situ...

Tak caya, baca kitab tengok..nak lagi best..baca tengah malam...kalau malas bace..dengar je cukup.....tengah malam korunk layan.....perhh, kompem tetibe rasa syahdu je kan...nak leleh air mata nie...sebab ape???...bukan paham pun kan, (kalau faham mmg syukur sangat..)....tapi npe nak ngis2...sebab hati kite nie baik....tahu mana asal dia..tahu mana cinta Agung dia...bukan tahu ikut nafsu je....masalahnya sekarang nie, kite nie yg x reti2 nak sedarkan diri (sama la aku pon)...

Ok....ape ak dah merepek....mcm2 ak dah cuba sampaikan..ade nasihat dalam kiasan sinis aku tu...minta maaf la pada yang x selesa dengan pengunaan ayat n bahasa ak nie...but kadang2 org kita nie kalau x tersentak, xde nak ambik kisah bab2 nie....so, ape lagi...baik pegi melancap la woii....


p/s: kadang2 termenung melihat bintang, diri terbang menyorok di awan...(lancap la kalau berani...x sihat tau x..thus wat dosa ja...)

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...