Kau Hensem tapi..Kau Cantik tapi...Kau Biasa tapi....

Saturday, June 18, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                 Assalamualaikum...

Apa khabar kalian semua....ada ke yg sudi singgah n bce entry2 pelik ak nih...^^...actually ak ngah dup dap dup dap tunggu result boleh d usha...Result suda keluar wehhh, but x leh tengok..myb traffic sesak sesangat kott..ye la semua paka eksited sesangat nak usha result DEKAN masing2....amin...^^

Ok...sementara ak tgu die duk loading...ak mau story satu kes...ehem2...korunk perasan tak...kalau dekat fb tu...kalau mamat2 yang muke perhh, jambu siot..hensem semacam je mesti die punye mber ribu2...sampai 4k lebih...same la ngan awek pun....tapii....

Kalau yang laki la kan...muke semua hensem, serius cair kalau awek kan...yg laki tengok pun jeles...(- -)"...tapi ape kan daya, most of them boleh dikatakan GAY...ahakzz...nie bukan sesuka hati ak buat stment ye..nie betul2 punye...serius....kalau yang hensem mesti ramai mber, n mber2 diorg pulak..wowww...semua laki...wallah, kunun x mau sosial ngan pompuan bukan muhrim la..tapi..ahakzz..sendiri paham....



selalu kalau pix2 diorg nie, mesti ramai yang like...n most of that jantan akan kasi komen...

"nice...chomel sangat"
"u cute lah...suke"
"comellll....like like likee...."

tu antaranya la kan...memang dah terbiasa sangat...hufttt....kalau kat chat pulak..mesti akan ade ayat mcm tu..tapi ayat lg x leh blaa...

"nak kenal boley???"
"ade ym or skype"
"u da ade bf"

WTF...woii...ngan jantan pun mau gedik2 kan...hahahaa, nak wat camne...ok how i know all of this, actually ak pun pernah kne gak chat2 mcm nie...nak lagi best, pix ak kne curi kat fb n ape faker buat page fb gune pix ak..mmg nak kena BOMOH SIAM betoii....gggrrr....so, sebabkan kes itu..ak pny fren mmg ak tapis sehabis2nye...yg kenal je ak app, yg x kenal mmg sory la...(if korunk nak add ak kne msg skali..ckp mber blogger ya..^^)

Ok...tu pasal lelaki jambu...nie pasal awek cun pulak..perhh....mmg comel..serius comell.ak sendiri pun meleleh berdarah idung je tengok..whahahaa....but, malangnye yang cun nie semuanya suda berpunya...n nak lagi malang....sory to say, most of them not virgin anymore....WOOO....how can i say like that..so rude....OK...NOT ALL GADIS B LIKE THAT OK...BUTTT.....ahh, malas nak tapis2..memang da suratan....kalau org cakap ak cilakak pun x kisah, but this is reality, we have to accept that....



Yang cun memang cun, tapi akidah mcm haram...(x semua ya..)...kenapa ak berani ckp mcm tu..cos ak pny life memang soSIAL....so, i dont mine if other couple kiss depan2 ak pon...da bohsan....xde kes ngan otak ak dah..but, yupp..memang my life soSIAL..but im not that SIAL...x pernah lagi buat kes2 mcm tu...for me, ak sangat2 hormatkan perempuan..as long that girls not b my wife, im not going to over my limit on her....serius...if i luv her, i will protect he...not harm her...(wallahh...^^)...

It is simple, ak selalu hang out with frenz....kitrg karok, p club...n yup....ade yg sial p minum air kencing setan..hufttt...tu yg jenis xde otak...if diorg naik kereta ak, n minum natang tu..memang ak tinggal tepi jalan la...my car not for drunker...hahaha....so berbalik pade awek cun...yup...diorg memang cun, but...no virgin n yg paling best..diorg bge je cerita dekat blog,fb,twitter..hahaha...soSIAL kan..


ok...2 kes dah abis..nie kes yang muke ala2 biasa je...x hensem, x cun..tapi...lagi bermasalah...sebab ape, sebabkan diorg x cun n x hensem...so xde la ramai nak ngorat kan....so, ape lg...yg sial tu mule la p rogol2 org...xde org, silap2 kambing pun jadi..then..ape ade plak yg rompak2 sana sini...waaaa...muke mmg tahap perompak..kire nak lengkapkan tittle la tu kan...upsss...(not semua ok...)....

hemm...semua pun da x betul...yg hensem gay, yg cun sosial...n yg ala2 lg x leh blaa...hufttt....harap2 kalau nak soSIAL pun ingat la akidah tu...ingat la kiri kanan kite ade pencatat...xde stop...ade je...sampai kite kiokk nanti...hahaha, siap2 la..semua dah tersedia...MY LUVLY DIARIES OF LIFE....gagaga...jgn terkedu plak time tu....


p/s: just hope we all move from bad to gud...no other motif...^^ (gambar sekadar hiasan...jgn pikir bukan2...)

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...