Jangan nak buat TRAFFIC boley tak???

Wednesday, June 08, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                       Assalamualaikum...

Ok...ini entry khas untuk kejadian pagi tadi....ceritanya begini, macam biasalah..pagi2 nak pegi kelas....kelas jam 8....so, dah jam 7.45...hemm, ok xpe...macam biasa punya time.....kali nie malas bawak kereta..nak jalan kaki je...sihat sikit pagi2 nie jejalan..g pun xde la sesak2 ngan staff nak masuk keje plak...

Ok..semangat nie nak gerak p kelas...dah set rambut pacak cantekk punya...macho abis dah nie...ngan jaket ala2 nak p modeling catwalk plak..haha....(klas sejuk beku baiii...)....set..slow jalan sambil minum susu Ducth Lady....waaa...ramai gak awek2 yang jalan kaki p klas...ok..baikk...(nasib ak macho jambu ari nie..baju pun pinky peace..hahaha).....so, ngah sedap2 layan keindahan pagi yang hening tu..dengan udara yang nyaman dan mata yang menyegarkan (ramai awek cun la pulakk).....tetibe ade segerombolan manusia nie...4 cewek n seko cerowokkk....(bukan cowokk..hahaha).....TERGEDIK2 BERJALAN....

Ak tadi mula jalan diorg ade la nak dekat 6 batu dari ak....nie dah tinggal sekali terajang sampai kat muka seko2.....ok, yang cewek2 tu tak pe lah....biasa la kan pompuan jalan slow2 (kunun nak ambik feellll jalan AYUU orang cakap.....ahahaha)...tapi masalahnya...yang CEROWOK seko tu pon bukan main gedikk....haishhh...dah sah2 salah sorg balak pada cewek2 sekalian tu....jalan tegedik2....haiiyooo...SO ANNOYING lahh...

Pepagi dah wat TRAFFIC ....dari jalan yang agak lengang kat blakang ak nie tadi...dah mula jadi deretan kreta api tak berkepala...ye lah...kepala die semuanya duk prasan HOTTT kat depan nie....haishhh......(dalam hati time tu dah carut2 dahhh)....

Nasib la org cakap, x elok marah pagi2...nanti xde ONGG org cina cakap..lagi pun nanti cepat tua...ahakzzz....so, baik relex...wat spoild mood n kemachoan ak je....

Kat blakang ak ade dua minah ayu nie...ak tengok muke diorg pun ak dah tau..due2 muka macam nak kasi terajang baik punya kat gerombolan depan kitrg tu....jam lagi 2, 3 minit nak jam 8am..klas dah nak mula....vongokk sialll....boleh lagi kan tergedik2 berDRAMA ASMARADANA kat tengah2 laluan....

Ok..ade bukit...jalan pintas..dak2 laki semua pakai panjat sini, malas nak pusing..jauh bagai..pompuan pun sama.....n YESSS...memang dah agak...gerombolan tu lalu jalan jauh...hahaha.....nampak sgt control HOTTT..pleas lah...awek2 blakang ak nie lg Cunnn....semua brani je kangkang langkah bukit tu..pakai baju kurung lagi..waaaa..so ayu n ganas....^^....

N....si cerowok seko tu...hahaha, so gentlemen la lu broo...wa jatuh cinta sama lu...disebabkan itu, wa mau berikan gambar hot lu tadi....lu mesti minat.....




p/s: esok kalau ko wat TRAFFIC lagi jage ko...siap ak tolak masuk longkang...hahahaa

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...