Geli ak..haha, macam2 perangai...SO WHATEVERRR...

Wednesday, June 15, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                         Assalamualikum...

Uit2....^^, its Rabu...so mane pix WW saye..hahaha...erkkk, xde....hufttt....

Nie...petang2 nie mau gedik2 kritik orang nie..wahahaha, pada sape2 yang cepat terasa hati..cepat berkecil hati..hati tisu..bla bla blaaa...ANDA DIWAJIBKAN BLAH DARI SINI....alalalaaaa

Ok..entry nie amat menyindir...sebab ak nak kritik blogger yang ade la dua tiga nie..bukan semua...hahaha, yang terlampau...ufttt....

1-over kompiden
2-belagak diva
3-syok sendiri

Ok...cukup la 3 je...karang lebih2 ramai pulak yang terasa....ok, yang jenis over kompidenn semacam nie kan....tak kisah la mana2 pun, asenye jenis memang suke berblogging kut..xpe lah...almost every minute pun update..sampaikan die punye entry pegi tandas xde air nak cuci kencing pun nak cite...shittt....dah tu...bangge je pegi post dekat group2 kat fb tu..perhhh....belambak2..hahaha, timeline kebanyakan post2 dari die....bile buka xde pon org yg komen..yg ade dekat chatbox...dah follow kamu, tq follow saya....emmm suruh menyuruh la pulak...hahaha, xpe lahh..die rajin kan...kan best kalau ak rajin macam tu jugak...hahaha...(xde keje...)...

Jenis 2, belagak diva...ok yang nie jenis polower dah wibu-wibu....ramai x terkira..wallahh...bukan main lagi, org tegur sikit blog die, mule buat entry org x suke die...org hina die..yang peminat fanatik pon pujok leee....kasi kata2 semangat...euwwww....so gedikk..hahaha....pless lahh...ak bce gak komen2 org, dah memang betul pun, ade entry2 die yang over semacam, org komen la...mata tak berair kalau tak termakan cili...hahaa...sendiri rasa pedas laaa...Bila nak kritik orang bukan main sedap lancang je mulot, tapi bile org kritik die, perhhh..siap mintak blogger lain backup...huhuhu..cian kat pengkritik seko nie...haishh..kalu ak..aiiiyaakkk....mati..mau ak wat entry khas kutuk ko balik..wahahaha

yang nie jenis syok sendiri pulak...uhhhh....kejap2 buat segmen, kejap2 buat contest..yg paling WTF wat event2 lg suruh follow ke ape...hahaa...adiah xde pon..hufttt....kalau segmen menarik layan best gak..segmen berulang2..ish2....yang itu x kisah lagi, masalahnye dah la buat segmen sma, siap wat syarat suruh follow lagi...kalau stakat letak header ke...letak link ke...xpe gak...nampak benor nak pollower je lebeyy...(ade yg terasa takk..wajibbb...)

sebab jemari ak nakal: ade yg nak marahkaa...kalau ade, mesti salah satu le tuu..terasa hangat yyaaaa...lalalaa...padan mukaaa...aggaaa

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...