Edit HTML...perhhh....penin otak...

Friday, June 03, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                    Assalamualaikum...


Waaa...lame dah tak update blog...(T T)....dalam 2 ari nie, Blub sibuk giler...sibuk buat website untuk persatuan anak perak...perhhh...rasa macam nak menangis buatnye..hahaha...but, akhirnya berjaya la jugak...

Actually bukanla website betul pun, still gune blog jugak..just kali nie ade kelainan la...Blub yang bler2 IT nie...kikiki, akhirnya terbeliak bijek mata buat HTML n XML....huhihuhu...giler penin cari kod2 die...setia kod lain...siap ade tanda2 pelik..aduyaii...kalau budak IT xpe la, mesti sonang je kan, but im budak business..ape la nak tau sangat pasal bende2 cam tu...kalau stakat taip blog, layan FB pandai la..hehehe...

So, memandangkan Blub diberi kepercayaan untuk mengelola anak perak..so, Blub mestila nak blog anak perak cun n menepati piawaian imaginasi nie..hahaha, walaupun x 100% menjadi..tapi bolehla..bebaloi la jugak..kire Blub dah blaja satu bende baru..iaitu macam mana nak edit HTML n XML...haiishhh...mesti korunk cakap...POYO SIAKK MAMAT NIE..EDIT TU PON X TAU...sob2..nak wat camne...mmg tak tau, but now suda tahu..hahaha..syukur...^^.

So, disebabkan saya sudah tahu macam mana nak edit semua HTML n XML tu...this blog akan diubah biar kasi lagi cun n bagus...lalalala.....tapi bukan sekarang la...mata dah penat melayan HTML...dah xmau layan dah...baik layan movie..hohohoho...^^

p/s: KUNG FU PANDA 2 TERBAEK...lawak baiii....^^

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...