Alahai aku pun nak kawen....

Saturday, June 04, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

                                      Assalamualaikum...


Selamat pagi semua....aippp, awat tajuk entry kali nie gatai semacam je kan...hahaha....bukan ape, sekarang nie kan musim orang kawen2...budak2 kecik tu pon dok galak main kawen2...sebab tu ak ase macam nak kawen jugak (pale hotakk..hahaha)...


Yang buat ak ase lagi nak kawen jugak..mber aku kawen ari nie wooo....haiiyooo, bestnyewww....hahaha....agak2 ape yang terjadi malam nanti...OWHH MY GOSHHHH....lupakan semua itu..kembali ke topik asal..^^...






Kawen o kawen...o mak kawenkan aku..hahaha...atenye mike blum berpunya....xpe2, jodoh dah ditentukan..cume tunggu mse nak jumpe je kan..die main nyorok2 la pulak..cisss.....owhh, member ak yang nak kawen jap lagi mesti tengah berdebar siakk punye lah...mane taknye, ari nie kan ari yang dinanti2....syukur akhirnya sampai seru jugak die yerk..^^



nie la gambar mber ak yang nak kawen ari nie, nie gambar mase die bertunang ngan bf die...sweet couple kan...^^....my luvly frenz name die syikin....n bf die wan (nme facebook je ak tau..hahaha)...


Si miss ikin nie brape kali ajak ak dtg kenduri die ari nie, but sob sobb...sory my dear frenz..i cant attend to ur wedding crmony lah....haiiyooo, saye ade tugas yg perlu dilaksanakan...huhuhu, jauh d medan tempur nie...(padahal exam je...perhh, tempur gak tu kan..hahaha)...


so, disebabkan x dpt dtg, n tak dpt bagi ape2....ak cume boleh ciplak gambar di atas n edit balik bagi jadi macam nie...




hemm...boley la kan dari xde pape..hahha, biarpun gambar ciplek...janji dalam ati ikhlas punya...kikikii....


Pada ikin n wan...i hope both of u may have a gud minutes, hours, times, month,years n bla bla bla together-gether ok..hahaha...hemm, ingatkan klu ak ade leh la jadi photographe free korunk jap..da la ak mmg minat snap gambar2 mber kawen nihh...naik seri woo muke diorg niehh.....(well da nak jadi yang halal kan...^^, syukur)


kerana diriku begitu macho: agak2 sapela yang bertuah dapat jadi isteri ak nanti yerkk....ahakzz...^^



You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...