untuk yang kesekian kalinya...again, its EXAM time

                                          Assalamualaikum....


Hemm...lame x update blog nie...^^, Blub baru je balik bercuti kat rumah....balik rindu dengan family. Hemm, kat rumah...macam2 hal terjadi...ade yang best, ade yang tak best....but...lupekan semua itu..yang penting, Blub jumpe gak ngan family tersayang...rindu terubat kini...bak lagu tomok...rindu terhenti..hehehe...^^.


Ok, balik je kat Uni nie..hemm, dah kompom2 la sesi berperang kali nie...mase untuk exam lagi..huhuhuhu...bile la nak abis ngan ayat exam nie yerkkk...x pernah nak stop...


Blub punye jadual x print lagi..ahakzz...xpe2, Blub exam lusa...9 aribulan....esok mber2 yang lain dah mule exam...chaiiyok2.untuk diorg...^^. Untuk Blub sendiri,..hahaha...haprak x study ape..balik Ipoh ari tu..cuti sungguh...layan duk umah kalah anak dara dah..x kuar2..lepas rindu n geram abis2an..hahaha...kire kalau katil tu, abis Blub layak sepuas mungkin, kalau TV pulak..ahakzz..sory my luvly sister...ur brother suda balik...its my time to jajah itu TV..lalala..the remote control sentiasa dekat di tangan...hahaha...^^


Hemm....Blub sampai kat Uni tadi dalam jam 8 lebih gak la...badan penat lagi nie..but, semangat rindu nak berblog punye pasal..hahaha, kite carot2 dulu...^^.


Korunk2...emm, Blub nak tnya, korunk kalau nak exam kan, korunk dah prepare awal2 ke last2 minute org cakap....Hahaha...kalau tanya blub...kikiki, korunk bace statement kat atas nie dah tau...kompom2 last minit....dari sekolah rendah sampai la dah gedabak bagai nie..x ubah2 ....study tetap last minute...but, alhamdulillah...x pernah kantoi...^^, sekadar cukup2 4 flat tu ade la..wahahahaha.....


Ok...amacam ngan korunk...ade tak study last2 minute cam Blub...hemm, kalau Blub la kan, kalau time skolah2 dulu, Blub suke pegang buku kalau kat umah, sambil2 layan cite TELENOVELA ke, Samarinda ke....time iklan, sempat la selak dua tiga buka surat...owhhh, Blub tanda, janji dah bace..paham x paham campak tepi dulu..janji bace...thennn..bile nak exam tu..kire macam esok nak exam..malam nie, satu buku Blub boleh bace..habiskan n paham...hahaha...macam mne tu...kan blub bace time iklan, so paham x paham, blub bace jugak..but, even Blub x paham, when i read again that nite....masuk habis, sebab dah dikire bace 2 kali...^^.


Blub jenis x boleh bace sekali...hahaha, kalau bace sekali..haiiyooo, alamat mampos le, x reti nak berjawab...kalau bace sekali x paham, bace kali kedua..kompom2 paham..^^...syukur....but, itu cume berfungsi untuk subjek bace2....cam ne ngan subjek kire2 plak...OMG....i hate...menncikkk....haishhh...


MATEGETIK...1 + 1= 16...hahaha..penin2...Blub slow sikit bab kire2 nie, but boleh je kalau pakse....actually, kite nie semua sama, xde beza pon....x caye..cube p tengok kawan yg satu kelas tgk...cri die sekarang..try renung muke n badan die atas bawah due tiga kali..nak lagi best, try penampar die..kalau die tampar balik..ye la tu...ade la die..hahaha...


Ok...kite masuk kelas yg same, subjek yg sme...lect/cikgu yg same...so...xde ayat...ishh, die pandai..ak bodo...WOII....mane ade bodo, kite just slow sikit je,..hahaha...just kne tekan minyak enjin tu kuat sikit....alah, anggap je mber tu pakai moto LC135, kite plak just Kobota lame jeww..huhuhu, mane setanding kan...but, if kite rajin tukar minyak enjin die, service baik punye...mesti boleh laju jugak...^^, tak sehebat die, but tak la bodo bingai sangat...hahaha...org cakap ape, kalau die dapat markah 87, kite dapat 85..perhhh..pandai tu...A tuu..jangan memain...^^....


Amacam...caye tak...xde org bodoh laaa..orang malas ade...moto enjin tu, kalau jarang service, memang la karat...so prestasi die pon slow la...hhehhe..harap korunk paham la noohhh..^^


ehh....membebel panjang suda....tujuan just nak post pix nie je...haishh....ok la korunk...selamat menjawab exam...^^...



P/S: DOAKAN BLUB DAPAT DEKAN LAGI YE....^^

Popular Posts