Terkedu...ade jugak infonye....

                                       Assalamualaikum...

Nie blub baru balik exam nie...wahhh, badan still peluh2 masam niehh tros on9 layan fesbuk n blogwalking, jejalen mengedik kejap..hahaha.. N tadi ternampak la entry dr blogger popular Bro Ben Ashaari...uhh, popular kah???...^^

Entry die menarik jugak kali nie...blub bukalah follower die b4 this, but starting now...hahaha, uit Bro Ben im follow u jugak lah...hahaha...^^. Tertarik dengan artikel yang satu nie...


nak bce p je blog die..bukan kne bayar ponn...^^


Emmm, entry die nie menarik minat sye untuk memberikan sedikit ulasan...(cewahh, poyos jekk..ikikiki)..Ok2, actually sokong sesangat ngan ape yang disampaikan oleh bro kite nie...toi tu, ramai blogger blub tengok ada design cun2, header kalah bro kite nie...header blub pon dah kompom2 la kalah...blog blogger lain semuanya..perhhhh....SYANTEKK SYANTEKK orang cakap..hahaha...jeles jerkk...^^

But...emmm, intipati...erkkkk...hadokkk..hahaha, xde isi kot..kekadang tu banyak yang mencarot lebih...serius...bila entry carot2 nie...walawehhh, berebut orang nak follow balik n tros bagi komen, tapi bila yang bagi info ilmu ke pe bagai...emmm, follow la jugak kotttt....^^. Tak ramai yang nak layan, tak caye..try p kat blog2 yang ade kasi ilmu agama ka, info2 ka....bandingkan pulak dengan entry carot marot...or klu tak carot marot..entry2 yang, emm..kosong...huhuhuhu, tak tau tak tau....^^

Well, macam Bro Ben cakap...blog nie kite bagi orang bace, ada pengikut setianya....tak kisahla kita nak lucah bagai ke, nak kasi info ke...tapi kita still kena ingat cara penulisan tu, kadang2 kita manusia ade kekilafannye...macam blub nie, tengah duk layan kutuk orang, skali ade yang terasa bagai..mau terjun KB MALL ke...huhuhu, tak ke naya...haiiyoooo....

Tak payah sibuk2 post dekat fb (follow saya, saye follow kamu), kalau orang tu nak follow tak payah disuruh..memang akan follow...serius...^^. Blub nak tanya, korunk2 yang follow blog2 popular cam Bro Ben n Hanid Zalika, b4 this ade ke diorg cakap..."woiitt, follow aku, nanti aku follow balik"...haha, xde kan..korunk yang nak follow kan...kerelaan hati...sebab apa follow?...tertarik dengan penulisan, dengan orangnya , ikot kawan, sebab die glamor or pe2 je...dushhhh.....

Takpe2, pe2 pun alasan kite semua blogger ade care tersendiri nak menulis...alah, lagipun blog nie kan kire ala2 diari kite yang rela dikongsi bersama...ada suka duka kita sama2 kongsi...^^. So, pe yang penting jangan la terlalu over n taksub nak popular sampai lupe ape motif sebenar penulisan tu...silap2, blogwalking blog orang lain, ciplak entry...perhhh....biadap tuhh, babab mau...hahaha...


p/s: kurangkan cakap, banyakkan amal...

Popular Posts