Perlu ke LUCAH-LUCAH???

                                     Assalamualaikum....


Uhhh....semalaman Blub tak tido..mate ngantok, serius ngantok tapi x boleh tido...pikir punye pikir..patut le tak leh tido, skali tadi minum kopi da....kaw2 punya...huhuhuhu..hambik...now penin2, nak tido still x boleh jugak..so untuk ilangkan tension x leh tido, meh le saye carot2 kejap...


Hemm, tadi Blub jejalan kat blog2 glamour yang lain..hemmm....ok, memang diorang punye Blog cukup pemes...ramai follower...ribu2 wa cakap lu...hahaha...tapi...bile Blub bace balik entry2 yang diorg tulis...hemmm....






"wehhh, telo ko tak basuh lagi la", ehh, tu telo bapak aku bukan telo bapak ko, ehh...silap2 tu telo ayam jangan pikir lain"


ahakzzz...dapat tangkap tak.....ayat entry diorg semuanye berbaur lucah2 gaban...erkkk....persoalannye PERLU KE LUCAH2 nie???...


Haishhh...memang la blog diorang ramai peminat...n yang best n peliknye blog2 yang banyak ayat2 lucah nie la yang ramai orang2 kite serbu duk layan nak bace....felik2...Blub try le jejalan kat blog2 yang kire bagi info2 n ilmu2...hemm, ade la beberapa puluh orang yang polloww, kalau banyak pon dalam 500 lebih...haishh...felik2....maybe kalau nak promote info pasal iphone ke, laptop ke kite kena carot2 sikit macam..


"apple telah mengeluarkan produk terbaru yang dberi nama Ipad....bukan pad tuala wanita, tetapi ipad yang bentuknye sungguh mengiurkan, boleh diraba2 sje tanpa perlu dipicit2 dengan rakus...sekali raba, dua tika aksi boleh dibuah".......


hemmmmm....perlu kot...sebab orang2 kite nie rasanye minat bab2 LUCAH2 nie...well, so negaraku...ahahah....tak caye, woit2....jangan ingat Blub tak ambik tahu pasal dunia it ok..kalau korunk nak tau Malaysia merupakan negara asia tertinggi yg mana rating pengguna internet kalau cari kat Goggle..mesti nak taip REDTUBE, PORNTUBE, Tube bagai2 lagi lahh.....laman lucah sangat seronok...well, jolok sane, sedot sini....kannn....opsss, terlucah pulak...(ehh, takpe kot...kite kan suke LUCAH2 nie, lagi pon..nanti popular blog aku cam blog2 mereka...hahaha).


Ehhh, ape kes si Blub2 nie duk kecoh2 nak selak2 kain blog orang lain..p suke hati mak bapak tok nenek diorang la kan nak carot2....kuasa pengguna, kuasa media...well, hak asasi manusia..hak bersuara.....takpe, kite carot2 kasi glamor... 


"wehhh, jiran kau pakai baju dalam tebalik"...


ehh, tak carot...bagi tau je...^^


sedapnye ice-cream...besar punya........(tak lucah...^^)




p/s: perlu kot carot2 nie....ramai suke bab2 lucah nie...

Popular Posts