PEDIHnya HATI.......

Wednesday, May 11, 2011 Nizam Riadzi 5 Comments

                                            Assalamualaikum...


Malam nie Blub nak study..tak mau fikir ape2...n itu yang terdetik sejak 1 jam lepas...but, td baru je mak tel , she said we will move to the new house.....SERIUS BLUB X SUKA...but what can i say, ikut je la.....


Rumah lama tu Blub sayang siot, rasa macam takmau balik je lepas nie..p la melancong mne2 ke, janji tak balik rumah...rrrrrrrr....kirenye minggu lepas balik rumah is the last day lah Blub duk kat rumah lama. Rumah lama mak nak jual...uhhhhhh...PEDIHNYAAAA.......


Rumah tu Blub sayang sebab ade mcm2 story, memang la rumah tu tak lawa, biasa je..but the luv inside the house....tak boleh beli baii...I know my mom have prob rite now, so tak mau la tanya lebih2 y she want to move out from that house..., i just give support, walaupun dalam hati nie...haishhhh


A week ago, time Blub still dekat rumah...i know we will move, tapi tak sangka ulak secepat nie..ingatkan Blub sempat la nak tengok rumah tu lagi, but now...everything have been done..i just need to go back home n see the new house...pedihhh..rasa sedih sangat....


Hemmm...ntah la...myb orang cakap tak kenal maka tak cinta...well, rumah lama tu rumah first kami...so, thats y im truly in luv with that house...i dont want to move cos it has its own story....


Hemmm, well...what can i do...mak, im support all ur decision, i know this gonna be hard for u too, but u just pretending to be strong for us...


To the new buyers of the house...im happy for u, that house just totally amazing..so, jage la baik2...ahhhhhhhhhh, rasa nak nangis je sekarang nie bile teringatkan semua nie...hufffff...........


p/s: tak sampai sebulan design bilik baru, cat baru, perabot baru...n now, kne pindah.....goshhhhhhhh.........hate this....

You Might Also Like

5 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...