ko pikir ko cantek

Tuesday, May 17, 2011 Nizam Riadzi 5 Comments

                            Assalamualaikum...

Tengahari semua...korunk dah makan? dah minum? da mandi ke blom nie..??...ke ade yang tak bangun lagi...ish..ish..ishhh..pe nak jadi la nie, ce tengok mak limah tu..rajin bangun pepagi main enjet2 semut..hahaha.....(dushhh....ape ak ngarot nie....)

Nak dijadikan cite...perut saye sudah kekenyangan...tdi bli nasi bungkus je kat mall...(orang bujang la katekan...xde berpunya lg nak tulung masakkan..hahaha). So, time nak beli makanan td sampaila odw nak balik ke bilik..haishh, mcm2 kes jd..hahaha...kes ape nak tau..kes KEGEDIKKAN YANG OVER DOSSS.....chaittt....GETIX I U KNOW...hahahaha...

Macam mana tak getik...tadi time nak beli nasi, ade la minah2 nie, perasan cun abis la nie...duk tegedik2 nak beli skali..ehh, angkat pinggan..thenn...

minah 1: eiii....pinggan nie x bersih la....cam ne nie...mencikk mencikk...

minah 2: a..a leww..mencik mencikk...kite bli bungkus je la...

minah 1: alorrhhhh, lauk nie jeww yang ade...hemmm...

minah 2: hayyy...syukur la...nasib ade tau....(bagos plak minah nie)

minah 1: emmm..ye lewww.....

so, tengah duk sakan tambah2 nasi semacam dlm polistren tu...tetibe...

minah 2: heyy..banyaknye ambik nasi tu, x takut gemuk ke???

minah 1: alahh...nie untuk 3 kali makan la....i maintain cute okayyy....

minah 2: eiii...gedik la u nie...(sedarrr pon)

minah 1: heyy, mestila..baru laki pandang tau...(pandang nak kasi penampor...)

tegedek2 nak pegi bayar...diorang p la order air kat mat2 buat air tu...

minah 1: weii, ok tak tudung ak nie...??? (sambil gune sudu tengok buat cermin)

minah 2: ok..ok, cun...

minah 1: abang...mintak air milo ais 2...bungkus tau....(ngan suara kucing tengah horny....perhhh,,meowwww)

thenn...diorg siap bayar...nak blah nie...tetibe patah balik...

tengok cermin..betulkan tudung, tengok muke kut2 ade taik cicak ke....(suke je bajet syahhtekk kan..hahaha)

hahaha..haishhh, sensetip toi blub klu tengok minah yang over bajet hot nie..haishh, sikit2 suda la...duk hot2 sangat pun wat pe..bukan untuk pandangan lelaki2 yang HALAL memandang diorang...sekali ade jantan2 yang terhorny tetibe usha diorang...ahiiyooo..pandangan mata setan tu....tak ke dah buat dosa....kasi laki tu dosa, yang diorg..da kompom2 da mengedik dapat dosa...dan dengan penuh ensemnye jugakla diorang dapat full mark untuk dosa gedik mereka...lalalalala

adalah dengan ini...dinyatakan bahawa, Blub agak sensetip bile.....

1. bile jalan-jalan kat tempat umum je.. kalau ade orang tengok die je terus cerite kat kawan-kawan.. konon die macam Fasha Sendat laaa.. lepas tu cakap " tadi aku perasan ade orang tengok aku.. nyampah.. nak ngorat la tu..". euuuwwww.. gile perasan!!! orang tengok sebab ko tu terkinja-kinja tengah pasar memang la orang tengok!

2. bile ade nombor tak kenal je bising kepoh satu dunie. wat announce kat facebook. " siapa kacau kita ni? tak suke la. i need privacy!" ok. konon artis la kan.. padahal wat tak taw je sudahla.. ntah-ntah apek tue salah dial kan~~~

3. asyik-asyik betul tudung and belek rambut. macam la orang kisah die pakai tudung senget pon. bajet nak retisss.. lepas tu selang 2 minit sekali tanya"elok tak rambut/ tudung aku ni? aku rase tak elok.."

4. lepas tu kalau pakai baju konon nak paling menyerlah.. kire pakai baju yang paling banyak kulit boleh tunjuk.. feel cantik sorang-sorang.. lepas tu senyum sampai telinga sebab orang tengok.. padahal orang sibuk tengok and kutuk parut kat kaki! huhuhu

5. yang ni paling ketara kot.. asyik tengok cermin.. kat mane ade cermin semua nak berenti tengok.. even cermin motor pakcik yang parking tu pon bleh pinjam nak tengok.. huh.. nek retak cermin yang ade kat dunia ni..




p/s: geram pulak tengok mak limah malam2...seksi pulak asenye..hahahahaha

You Might Also Like

5 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...