Kelajuan Tahap Gaban

Thursday, May 19, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                       Assalamualaikum...


Nak tau x....esok kan...saye kan...emmm, pepagi buta saye exam tau...n saye ase saye gila sebab ade 4 bab lagi x study...BERTUAHH PUNYE BUDAKK...huhuhuhu....


Sekarang nie, dengan penuh bangge dan penuh tatatertib dan susilanye blub nak menggeluarkan stement berbaur jelesss ngan satu perkhidmatan wirelessssss yang melampau2 lahh laju...^^




SERINDIT.....woooo, satu perkhidmatan wifi internet yang termoden, terlaju n terhebat pernah dipasang di Uni ini....kikikiii, yelah...tekan sikitt...x payah loading2, dengan laju n bangenye die cakap ape tau...


hahaha..kan2, emmm...thenn klu die tak tunjuk yang tu...dukk jenuhhh meLOADINGGGGGGGGGGGGGGGGGGG...........sampai kucing pun boleh beranak kali kedua la (nampak beno nipunye..hehehe).


Geram betoi...rasa macam mane tau, rasa macam siput yang tengah odw nak bawak awek die p dating kat longkang sebarang jalan...slowww tegedek2...haishhh...MENCIKK MENCIIKK MENNCIIIKKK....


Stakat slow yang tu xpe la, nie siap memganggu line broadband lagi...xke gerammmmmm..........nak buat ape pun x boley......haishhh....


p/s: patut le mak limah x tengok AF, line wifi slow sangat...(die gune laptop jeee...hahahaha)

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...