Gembira, Sedih dan Gerammmmmm!!!!!!!!!!

Thursday, May 26, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

                                               Assalamualaikum...


Gembira:

Syukur alhamdulillah, akhirnya semester 4 dengan ini tamat dengan rasminya...Tadi baru je berjaya menghabiskan paper yang terakhir...No more exam...hahaha....but, still ade klas untuk 3 minggu...nie kelas untuk baik subjek yg x cun..ahakzz...ade 1 paper tu merosakkan pemandangan result, so wajib cuba diubah...^^

Sedih:

huhuhuhu...paper tadi paper last, n yang bestnye paper tadi macam hampeh....bukan susah...sebab b4 that saya dah jawab pun, dah terasa pernah jawab, pernah tengok n pernah segala macam pernah la.....n malam td punya bukan main lagi study, perghhh...x pernah subjek lain study macam subjek tu...but...aiiyoooo....sekali otak blerrr dahhh....Soalan punya la kacang, serius senang....tapi malangnya....uhuhkkk.....saya tak dapat buat...5 soalan,1 soalan 20 markah....n 1 pon x reti.....gila betolllllll................

Geram:

Selalunya, when buka je blog nie, mesti akan usha comment dulu..yelah, dlm blog nie ade satu entry panas yang wat ramai rakan blog bikin panas...ahakzz....pasal Gereja tu...ok, tadi tak sampai beberapa saat orang nulis entry nie....buka la...erkkk....NOTHING..aikk...xde orang komen...pelik, selalunya dah macam perang teluk dah kalau bab tu...semua pakat nak keluarkan hujah....ak x balas pun, sje nak tengok respone2 semua......hemmmm....cari punya cari, aikk...xde pon artikel tu...macam tak pernah tulis...erkkk.......SIAPA YANG CAM BAGOSSS SANGAT P DELETE ha?????????......kot ye pon terlampau xsuke ngan gaya aku tulis, x payah la nak padam2...ceroboh Blog aku plak tu...nasib xde tulis bende bukan2 lainn...kalau ade..ahaihhhh........GERAM siakkkk.....kalau aku tau spe buat, awas ko...ak patah2kan jari jemari ko tu...gatai sangat ehhh...entry tengah hot tu..cisss.......


p/s: lepas nie b4 keluar WAJIB OFF LAPPY!!!!!!

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...