Buat ape je nieee.......

                                     Assalamualaikum...


Hemm, buat ape je pepagi buta nie en.Blubblub oiiii.....tak tido2 lagi, haishhh...nak kne babab nie....ahakzz...^^


Buat ape lagi, now the time for study lah (kununn la kan...) esok pepagi jam 9am dah exam..goshhh...penin pale...Hemm, so untuk menunjukkan bertapa Blub nie power tak power study..hehehe...usha nie pix...^^


nota wit some cute couple...^^

kunci bilik n biskut tiger susu..yum2...

lokasi bergolek...kini lokasi itu da jd lokasi ntah lee..huhuhu

balang ikan yg diisi bekalan idop...tetikus pun ade..haha

dua pack dadah untuk malam ini...goshhhh

Yesss....mata saya segar bugar, but my body je rasa tak best...nak tido mmg x boleh dah la...semacam je mata nie, tapi badannn..haishhh...esok after exam..yess, serius nak balik laju2, mandi..solat, then trosss....beronggeng wit luvly bantal n tilam...mau kunci pintu, off hanphone..tutup semua bagai...nak tulis note kat pintu......

NAK KENE TERAJANG JEMPUT MASUK !!!

hahaha....tak sabar nak jawab exam nie.....esei mali....harap jangan hang suda ini otak...^^

p/s: nak layan movie industan esok malam....kikikiii


Popular Posts