Anonymous...uhhh, annoying lolll....

                                       Assalamualaikum...


Kali nie Blub nak mengomel n membebel sikit....sape kat sini suke ANONYMOUS....chaitttt....if tanya Blub memang IM TOTALLY DISLIKE THAT KIND OF USER.....


Serius, haishh...x suke x suke x suke....mennciikkk....hahaha...(getik sangat haihhh)...anonymous nie kebanyakannye suke cakap ayat pedas2...dah tu tak berani nak bagi link diorg nie dr mana, asal mana, samapi nama pun tak brani nak bagi...at least letak la nama sikit...macam Timah Olala ke, Poen Kembong ke, Bedah Deborah ke...upsss..hahaha, tersebut nama glamor mber ak plak...^^


HAHAHA....toi...wa x tipu, anonymous kebanyakannye suke cakap bedebu....kalau isu2 yang diorang x puas ati sikit..perhhh, terbaek wa cakap lu dia punye komen....bukan main lancang lagi bahasa...kalah pendebat kebangsaan....goshhhh....


Nak lagi kurang hajo...kalau dekat FB tu duk guna pix orang lain....itu memang perangai setan laknat punya...yelah,dah la rompak pix orang...buat page sendiri then komen carot marot dekat wall org lain...yang teraniayanye spe..tak lain tak bukan...tuan punye pix la....(my pix semua diprivate kini...harap maklum...^^)


To all user yang mengedik nak gune anonymous as ur identiti...get the hell out of u lah....mencikk u know...da la tak bagi tau sape diri anda, siap komen pedas2...nak pertahankan diri pun x boley...semua pun x boley...sabo je la...^^....nampak sangat nipunye....kannn...lalala


Anonymous nie selalunya penakut....^^
p/s: khas untuk anonymous yang jaat aje..i mean, CAKAP BEDEBU....

Popular Posts