TENSION nyewwwwwwwwwwww.........

Sunday, April 24, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                       Assalamualaikum..........




Olaa....bushhhh....sedey2...cube teka...ari nie sye tak anta asgmnt...wawawaaaa...dah la markah sikit, nak anta asgmnt tak boleh....bukan sebab x siap, tapi x buat langsung...n the best thing...bukan tak buat sebab malas, tapi sebab bahan x dapat nak ambik...buka tak cari....sebab bahan tu kena download dulu...nak download...tapi....the internet was terlampaulaaaahhhh vongok slow....3 days more left..pale hotak die nak aku tunggu tiga hari...ok, ade la tgu jugak sebab nak jugak try siapkan asgmnt..but...cam siall....baru download tak sampai suku file, tettt....finish..bila buka, file corrupteddddd....vongekkk lahh..tension2...


Hahahaha....pembuka bicara Blub dah membebel bagai kan...haishh..nak wat cam ne dah memang pon..sedey2....markah dah la sikit, asgmnt pulak tak dapat anta, lagi sengal lah rasa hati ini..haiiyooo....Yang best tu kan, duk bengkek2 ngan diri sendiri sebab tak berjaya siapkan asgmnt, kunun2 nak layan movie kasi hati ini tenang, ngan tetibenye sorg member yg kureng rasional otak die sesedap jiwa menyelinap masuk dalam bilik marah2...


Erkkk..marah2 mende pulak kan...hahaha..MARAH SEBAB TAK DAPAT SIJIL...haishh..sijil ape???..erkkk...nak tau sijil ape, sijil projek la...gagaga...sebab ape die tak dapat.....sebab time projek die tak buat keje, sebab ape die tak buat keje.....sebab die tak puas hati ngan MT2 projek...sebab ape die tak puas hati..sebab idea die kena reject...sebab ape kena reject...sebab tak masuk akal n tak sesuai dengan majlis...haishhhh...fenin2....tengah nak layan2 movie...dah terpaksa gadoh2 mulot...haiiyooo...aku sabo je lahhh...x terdaya nak layannn.....hemmm, walaupun tadi mulot nie sipi2 je nak menCAROT bagai ....aghahahaha


Ok...What the fishh itu budak..pegi mampos saja, nak wat camne, bukan pilihan sye seorang, ini pilihan majoriti....gagaga, so pandang cermin tanya diri....upsss...^^


Ok...nak mengomel ape lagi nie..hemmm..owhh, skali lagi pasal markah..nie subjek lain pulak....wawawaaaa.Blubbbb oiii, what hpen wit u my dear......da rosak abis markah midtermmm..untuk final kalau nak wat salah pon boleh wat 1 je  salahhh...kalau lebih due, alamat.....yesss..anda boleh Xtendeddd.............OMGGGGGG....x mauuuuuuuu...wawawaaaaaaaaaa.............X mau duk lame2 lagi kat sini....ape nak jadi2 la...yang penting, im gonna make n got my 4s dekan againnnnnnn.....x kira...WAJIBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB......saya nak salam2 ngan Sultan....nak ambik ijazah diraja emas berlian bagai...........x kiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................




p/s: harap maaf, Blub tengah mereng sekarang.............(T T)

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...