FIRE IN THE HOLE!!!!...its TNB firedrill....

Wednesday, April 20, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Selamat malam....^^...uit, nie dah awal pagi ek..hahaha...selamat pagi...toin..toinn....ok, td kire2 dalam jam 11 lebih la kan....Blub bru je nak p meeting ngan MT2 projek...tapi, tetibe je ngan bestnye semua lampu dipadamkan....Boomm...Boommm...merecun letop sana sini...n for sure lah my luvly exco cik dayang duk melatah carot marot die je...o mak kau lupe pakai tuala, o kucing ko mengendap jiran mandi...o kambing ko tak mandi-mandi...hahaha...bagai2...gigih bebenor mencarotnye ha.....

Suasana sangat gelita dan jelita...meriah je memalam buta TNB buat firedrill la pulak...selamat Blub dah dapat info kate malam nie ade nak buat firedrill, so siap sedia dah le..hahaah, my luvly lappy kompem2 dah siap2 tutup kan, takot2 terautomatik off plakk..goshh...WTF je ak carot nanti..hehehe....

So, lepas tak sampai 5 minit naik kat atas, Bilik JKPS tu....baru nak letak pungkok nie nak meeting bagai gaduh-gaduh tarik rambot ngan MT lain..tetibe semua dibatalkan..nak tak nak, join da club lehh kami semua....^^

pakat turun suda...^^

cik dayang yg gedik...kunun2 OMG...

nie bukan nite walk tau..hehehe

mangsa2 firedrill

buaya2 TNB..hahaha

neno..neno...

O.M.G....member aku kah itu...???






odah yg sengal..hahaha

fire in the hole...kunun2 la....




enti-enti itu adalah habuk asap kebakaran...perhh..sesak napass





kunun la kan...hahaha..no komenn...^^
Ok...abis je firedrill...Blub terus naik kat bilek mesyuarat balik...ade meeting...hhohohoho..nak wat cam ne..layan saja....n yang lain...masuk bilik sambung wat keje yang tebengkalai...^^...

p/s: ade yg ngendap kami..dak2 DPP MAS mber aku si YINYIN tu nampak Blub, terus die pos tag my name kat FB..haishh..susah toi jd org glamor nie kan..hhahaha...(my pix xde pon...sob2  (T T) )

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...