Alhamdulillah....selesai semua..

Saturday, April 16, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

harap maaf, enty ini membosankan sebab Blub mengomel...^^


Salam kesyukuran...entry kali nie Blub xleh letak pix sebab untuk masa kejadian my kamera wat hal...bateri tetibe abis, yg baru beli pon cam.*&*(*U...x leh guna..memang wat panas je...huhuhu..


Ok, Blub nak cite pasal ape...hemm..pasal ape ek..pasal projek Blub yang akhirnya selesai..Serius Blub cakap..sem nie duk buat projek nie je siang malam..perhhh..penat tak boleh blahh....syukur sangat sangat semua dah selesai...


Well, b4 this asenye Blub ade la wat entry pasal projek Blub nie..projek diner TNB...huhuhu...klu nak tau, projek nie merupakan projek paling kontroversi bagi TNB sem nie..hahaha..macam2 kes, sampai gaduh-gaduh masam muke semua orang..haiiyooo....


Malas lah nak cite pasal mende tak best tu...yang xbest kite wat bodoh je ok...^^....Now, Blub nak cite pasal bende yang best..hehehe..bende die..ehem2...syukur yang teramat sangat, setelah penat kami (AJK TNB DINNER) THE MISTERY NIGHT OF TNB 2011 buat keje hampir satu sem...semuanya terbayar dengan suatu kepuasa yang amat bernilai.


Macam-macam yang Blub belajar sepanjang menguruskan program nie....Blub n member2 sampai kne pulau la kejap gara2 kontroversi yang teramatlah HOT...hahaha....dah tu, siap ade yang tak puas hati boleh sabotaj papan iklan yang kami buat..diorang patahkan...huhuhu..(T T)....sedey giler....But, makin ramai yang buat dajal, makin semangat kami nak buat.....syukur sangat....^^


Majlis pada malam tu berlangsung sempurna, biarpun ada cacat cela sikit..tapi secara keseluruhan Blub sangat puas hati....Blub tengok semua happy2 je malam tu..takde yang merungut kat FB after event...bila Blub baca blog2 mber yang pegi dinner tu...semua puji...Alhamdulillah...rasa macam nak nangis je bile semua puas hati....


Kat sini, Blub amat terhutang budi dekat tiga orang kuat yang banyak membantu Blub sebagai pengarah projek..Cik Dayang Siti Mariam...my luvly BKK EXCO...die nie mmg banyak mulot, tapi die la yang slalu tolong Blub...nasib ada die...^^....my timbalan, Hor Sze Ting.....amoi manis yang mmg paling banyak berjasa lah untuk projek kali nie..die bantu banyak sangat perkara...die dah jadi macam PA bagi Blub..klu ape2 yang Blub lupe die yang ingatkan...huhuhu....n last but not least, for sure En. Nik Baidzani...penasihat bagi projek nie...Ya Allah, murahkanlah rezki die, mmg en.nik banyak sangat bantu kami semua buat kerja2 nie...macam2 hal lah....tak tau nak cakap ape...huhuhu...tq sangat2 pada semua..tak lupa my luvly AJK...^^...


p/s: pas nie Blub nak siapkan laporan n kene wat untuk anak perak pulak nanti..hehehe..banyak lagi keje nie...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...