Tak dapat YOUTUBE...Vuu TV kan ade..;p

Wednesday, March 30, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Salam sejahtera.....pagi2 yang sejuk cam nie klu tido mesti bestkan...but, not for me....3 cawan neskapehh dah dituang ke dalam kerongkong aku nie..kasi segar bugar sikit....nak siapkan asgmnt (tp merewang layan blog pulak...haiiyooo).



Almaklum, sekalian warga sintok dah sedia paham n ketahui yang perkidmatan wireless kat sintok nie x provide kitrg tuk usha YOUTUBE....so, memang amat menyakitkan hati...pada yang ade broadband tu boleh la layan YOUTUBE, tp yang pakai wireless aje...huhu, harap maaf le...the page was ERROOOOOOO....memanjang...ngek ngok toi....(nasib bukan sem lepas, byk asgmnt gune utube jerk...;p)


So, sebagai alternatif itu...saya sebagai seseorg yang amat x puas hati ingin bersama2 berkongsi ape yang saya gunekan untuk usha jugak video2 kat youtube tu...carenye adalah dengan mengunakan...


www.vuutv.info


  • So, korunk leh usha video2 kat youtube ngan layan Vuu TV...b4 this name die puss tv.., tp ntah tetibe tuka name plak..hahaha, xpe lah, janji boleh buka youtube...so, pada sesape yang sakit hati x leh layan youtube, leh la buka vuu tv nie...same je...die punye video semua dari youtube, yang beza just name web jerkk...;p
p/s: harap2 sintok x tau web nie, or nt kne errorrrrrrrr jugak...huhuhu

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...