Serius saya mengantuk + Penat

Sunday, March 20, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Selamat pagi....hemm, once again im not sleep tonite..huhuhu, nak tau sebab ape...nak kne study for TAPI (Teori Amalan Perniagaan Islam) n try to finish 1 jurnal (keseluruhan 7 jurnal...huhuhu).


Malam2 macam biasalah...ada latihan menari...memang best..PENAT nak mampos...terkial2 dah kaki n tangan nie nak cube di LEMBUTkan, n then nak hafal step lagi..huhuhu...sambil hafal step, sambil dalam pale nie duk pikir, ASGMNT tu tak siap lagi, ASGMNT nie x buat lg, JURNAL x cari lagi...BUKU BAB itu ini x bace lagi...OMG.....lehh nak pitam asenya..huhuhu....


Tadi nasib KO-K mula jam 2...so, ngan selamba badak je..jam 2 baru bangun tido (malam semalam belatih menari sampai jam 1 pagi, then masuk bilik wat asgmnt sampai subuh)...pengsan 1 hari..tu pun nasib my romate kejutkan..if not..hohohoho...mau terOVERDOSE...Sleeping Charming la pulak...hehehe...


Pergi Ko-K td ngan bgenye bawak buku (x pernah2)...nak study dalam tu...curik2 time sikit...lagipun, dah nak abis kan..lect pun ajar mende bukan2..buang mse datang je...haiiyooo...So, sambil2 tu...try la bace dua tiga pages, janji bace n masuk otak sikit...DARI XDE KAN...;)


Balik Ko-K jam 4..hemm, trus makan kat cafe...haha, lapo siot perut..yelahh, bangun terlampau AWAL kan...so, mandi trus p Ko-k, x sempat SARAPAN TENGAHARI hehehe...


Ngah duk nak beli makanan nie, Blub terlirik la mate nie ke satu sudut....UHHH, asyiknye meow 2 nie tidooo...JELESS siott....mmg xde sivik toi la kucing2 nie...sesuka jiwa die je tido ngan penuh asyiknye...Saje la tu, motif nak kasi Blub jeles...mentang2 Blub mmg x cukup tido dalam dua tiga hari nie..hohoho...mmg nak kne ajar nie...


Blub sempat snap aksi JAHAT meow2 tu ngah tido ngan penuh asyiknye....huhuhu, Memang dasar menatang yang comel...nak kne sekeh nie...haishhh...sabo je la...( Blub makan bertentang ngan diorg, mcm2 pose diorg wat...geram toi).


Blub sure itu semua satu konspirasi yg nak wat Blub jeles...nak tau sebab ape, Blub perasan die punye mulot cam terkumat-kamit je...mesti ngah kasi idea itu ini tu...


time Blub bru nak ke cafe-


meow 1: die dtg, die dtg...posisi masing2 cepat.
meow2: Ok2, cantek...ak peluk ko...
meow3: diam2, dah dekat tu...ak wat2 terkangkang....kasi die jeles sikit.


time Blub terusha diorg-


meow 1: Die usha, die usha...no3, ko wat menguap sikit...
meow2: ak wat2 garu punggong
meow3: mmg menguap la nie...besarrr punyeee...kompom die sakit ati


time Blub menghadap diorg-


meow1: hahaha...aku yakin die ngah bengkek
meow2:zzzzzzzzzzz (toi2 tido upenye)
meow3:nasi ayam die nampak sedap, mintak jom...lapo pulak..


tengok..perangai kucing2 nie...toi2 cam menatang kan..(memang menantang pun..hahahaha)...So, Blub layan je lah karenah meow2 jahat nie...Abis makan, naik bilik..solat bagai..trus p menari...ohohoh..besttt...PENAT SIOTT....


rehat jam7 till 9..then sambung till 12am...UHHHHH..penat wehhh, balik bilik..makan maggie..then trus buka lappy cari jurnal, FB kejap n try nak tido pas2...BUT...uhh, cant sleep cos mcm2 pikir...itu ini x buat...haiiyooooo...


p/s: Ya Allah, kau sihatkanlah tubuh badanku..moge2 aku dapat hadapi semua ini dengan sihat, tenang n penuh semangat...Majulah sukan untuk negara (tetibe)..

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...