POMPUAN NAK MAMPOS : KUTOK NABI.....

Tuesday, March 29, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

Assalamualaikum n salam sejahtera....


Pagi yang indah nie tetibe je dirosakkan ngan satu FACEBOOK yang cukup menyebabkan Blub banyak beristifar lah...huhuhu, macam tak caye je...Nak tau ape kes...nie ha, kes pompuan tak popular cari publisiti murahan ngan sengaja mengutuk, menghina dan bla bla bla tentang ISLAM n Nabi junjungan kita......Ya Allah....pening Blub bce semua komen2 yang dilemparkan kat status pompuan x sedar diri tu...Yang bestnye, pompuan tu asal dari negara terbesar penduduk Islamnye...haiiyoooo....tak tau nak cakap ape dah...usha la sendiri...



                  POMPUAN X POPULAR YANG BODOH!!!!!


So, pade korunk yg x caye, leh la try tekan link FACEBOOK minah bongok tu...nampak bebenor desperate nak popular....rasanya, die patut wat video porno lah, lagi bagus dari wat statement x leh bla cam nie.....Memang toi2 xde otak nie...serius......haiiyooo....dunia akhir zaman wehhhhhhhh.........


If pompuan tu Islam, moh la kite same2 doakan moge2 die terbuka balik pintu hati..bawak2 insap le sikit....huhuhuhu...


p/s: kalau nak popular tu, jangan la sampai cam nie....wat je video 3GP...kan senang...org usha je...xde geram2 sampai cam nie...huhuhu

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...