Percayalah...saya stress sangat!!!

Monday, March 07, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Salam kesejahteraan kepada semua...Malam  nie Blub nak luahkan sikit ape yang terbuku dihati..(ayat sadis niee..;p).


Post kali nie bukanlah mengenai sesiapa, tetapi just about my own self..so, sesape yg x berminat dengan diri ini...xpe la, xyah buang mse bce celoteh ngarot Blub nie...huhuhu...


Untk dua tiga minggu nie, Blub rasakan there is no ME TIME at all...rasa sangat2 sibuk..hahaha, bukan nak salahkan sesiapa just nak salahkan diri Blub sendiri. Memang Blub rasa, sem nie agak sibuk...(mmg sibuk ponnn)..banyak aktiviti kne buat, thus sem nie kan sem pendek...dengan asgmnt yang x leh bla lagi, kuiz, midterm...itu ini..aiiyoo, kadang2 rasa macam terbeban sangat.


Time nak joli2 langsung habis..kalau keluar pun just for projek or ape org cakap tugasan kuliah yang mmg toi2 mengSTREES kan otak Blub nie...aiiyoooo....


Yang bestnye, sem nie Blub dapat semuanya lect yang MEMBUNUH tahap cipan...geram toii...asgmnt semuanya tak betoi...if group lain just buat conteng2 ABC, Blub punye tugasan kne wat kire2 saiz ABC la, berat ABC la...ape cee????...penin wehh....subjek mudah pun leh jadi susah...


Macam hari nie, Blub terpaksa ponteng 4 klas sekaligus...terbaik kann...Blub demam, x sihat sangat,,,,badan toi2 rasa macam melayang je...(bukan sebab body slim ok...). Kepala pun berat semacam je...so x dapat nak p klass...Yang menariknya, hari nie ade kuiz...so, blub x dtg..hahaha..tq so much cos i got fever....wawawaaa(suratann).


Nie tugasan asgmnt belambak2 lagi yang Blub x terbuat..huhuhu, bukan x mau buat..just xde mase (Blub yg x pandai ejus2 mse kott..huhuhu)...Tido tak cukup, sampai blog pun jarang update dahh...wawawaaaaa....


p/s: nak balik umah seminggu, p mampus klas semua..nak ilangkan stress jap...tengok muke mak..mesti tenang je jiwa...(rindu kat mak)

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...