ouchhh...GEDIKKK NYEWWWWW!!!!!!!!!!!!!

Thursday, March 03, 2011 Nizam Riadzi 2 Comments

Pagi yang indah...jam menunjukkan telah masuknya time utk aku bangun n pergi ke lokasi pelaboran harian....haishhh, tinggal 10 minit b4 klas mula...ak still seksi meksi dalam bilik...owhh my goshhh....

Ngan rambot yang macam bru pas kne rogol, ngan muke bru pas kne comolot ngan orang gila tak mandi seminggu, ak gerakkan body yang langsing n slim je nie naik ke atas...tunggu la bas...emm, lagi 3 minit...WTF!!!!!!!

Sampai pon bas gedik nie..haishhh, nyampah aku....yang menunggu bas punn..aiiyooo, mengedik sakan..bukan main lagi, nasib aku x bawak kamera sakti aku, if not..hahaha..mati la aku snap2 pix gedik korunk n post kat sini...(kejammmm syiannlll).

Dah terlebih 2 minit...aiiyooo, klas mesti dah mula....pe lagi, bas benti je...ngan lajunyew aku redah manusia sejagak yang tergedik2 duk slow motion je pergerakan die...yang berkumpulan tu...haiiyooo, time2 tu la nak wat ramah mesra pon...wat roadblock la plak tetengah jalan tu...AKU NAK JALAN LA WOII....haishh, kiri kanan aku try nak celah...dukk still wat bodo...

sekadar hiasan gedik...;p

Uhhh...longkang....dalam...bagosss.....semua aku sempat terajang n semua masuk longkang...hahaha...(if la kann...niat dalam hati dah tadi...)....ngan selamba aku jalan melintasi mereka..perhhh, bau tengek...muke wallahh...gamak suci abisss...tapi bau..aiiyooo, lu pakai perfume jenis hape ha>?????...leh rosak sel-sel otak aku pagi2 nie ko tau tak...dah la sat g ade kuiz finance....choiii...rosak otakk wehhh......

Kepantasan aku menyelinap masuk dalam klas....uhh, abang pendek pun baru masuk (my lect..;p)...hahaha, so ak x la terlewat sangat...layann...

Uhh...gedikk, kuiz nak mula dah..tahniah Blubblub, anda berjaya sampai ke lokasi perperangan, tapi senjata lupe nak bawak daaaa...otak aku ngah koma time tu...stop n blankkk...notink inside lahh...haiiyooo, mcm mne mau jawab itu soalan wooo....ngan selambanye...aku wat2 pandai...ahakzzz....kalkulator aku raba2 satu2 butang die...ngan selamba n penuh kompident aku jawab....n ade la dua tiga minah yg terpedaya n terpesona ngan lakonan aku....diorg pun meniru semua jawapan aku....kakakaa

besttt....siap jugakk (semua hentam...)...ok, skrg time utk tengok sape yg kena.hehehe.....

p/s: 9 markah dr 20.....ahakzzz...kompom panas jiwa jerkkk diorg ngan muke penuh suci n kompident ak...kikiki....

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...