Bunuh diri kat KB MALL......p mampos tempat lain, jgn cari PUBLISITI...

Sunday, March 27, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Harap maaf, berita ini bukanlah secara tiba-tiba sebab berita ini dah mula basi pon...(pemberita ngah mid-term exam time tu..;p).

Nak dijadikan cerita, dari sumber2 yang leh dipercayai..seorang dak pompuan giler publisiti cube nak membunuh dirinye yang tak cun dari tingkat atas sebuah pasaraya terkenal di Timur tanah air iaitu KB MALL....aka KOTA BAHRU MALL kat Klate nuhh...

So, dak pompuan yang tak pemes nie dikatekan nak bunuh diri gare2 result SPM die teruk...WTF!!!!!....So, sebab tak mau malukan family die, die telah mengambil jalan untuk lebih mempopularkan dirinya n family ngan cubaan bunuh diri dengan terjun dari bumbung pasaraya berkenaan...

Dikhabarkan lagi, dak tu selamat..tapi disebabkan hentakan yang kuat dikepala..die terkoma kejap sampai sekarang x tau ape cite...myb kene tanya Kak Limah jap...(kak limah oiii..dah2 le main enjet2 semut tu....)

So....pemberita pun sebenranye sakit ati je dengar kes2 cam nie..so, pemberita ingat nak mempopularkan Blog n diri pemberita ngan...

aksi lagak ngeri pelakon gedikgirls (bakal ditayangkan dilayar gangsa)


Aku lewat lapor berita, aku kecewa....................NAK BUNUH DIRI LAH!!!!!!!!!!!!!

Aku lewat bangun, air lior banyak............NAK BUNUH DIRI LAH!!!

Aku sakit perut, kentot banyak.................NAK BUNUH DIRI LAH!!!!!

Aku terngorat awek x cun.............NAK BUNUH DIRI LAH!!!!!!!!

Aku tersedak air...........................NAK BUNUH DIRI LAH!!!!!!

Aku tak sempat beli tiket wayang kat KB MALL......NAK NAIK BUMBUNG LAH!!!!!!!!!!!!

P/S: Klu nak masuk neraka pun, jangan la nyusah org lain..ingat family same oiittttttttt

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...