Berdebar pulak hati ini....

Friday, March 18, 2011 Nizam Riadzi 2 Comments

Dag Dig Dug.....Dag Dig Dug didalam dada....(lagu dangdut jap)...uhhh...hati berdebar amboiiiiiii.......huhuhuhu....


What happen, nak tau ape kes...goshhh..nie la kes budak yang suke n kuat ponteng kann...kan dah mule ase cam nyawa di hujung tanduk aje....Nie takde kaitan ngan kes aku kne hukum gantung or what so ever la kan, tp still ibarat digantung la..huhuhu, just nie diantung tak bertali...takut kne BAR!!!!




Tahukah anda apa itu BAR!!!...Bagi pelajar2 Universiti Of Madagascar @ Sintok Malaysia....hahaha, kami semua kebanyakannya kne mengikuti satu rule, iaitu x leh ponteng lebeh dr 5 kali, if not...anda akan digantung x bertali...kne BAR. Maksudnya, tak leh ambik exam , n kne ambik subjek yang sama sem hadapan...(cam barrbehh sangattt..hahaha).


Y im risau pulak???


Ini sebab, sye kaki ponteng sem ini...WAHAHAHAHAHA (padan muke). Tak ingat brape kali ponteng dah...ye la, bukan ape...time aku datang lect tak pernahnye nak masuk...asyik cancel klas je...konon kte ade seminar, padahal tetttttt...bukan aku tak tau..hahaha..(KANTOIII)...


Tak kisah la pasal tu kan, salah aku gak..spe suruh tak mau datang...(mmg boring wehhh, ajar mende yg kite dah tau...nak study pon borink...die kasi soalan pun..halamak...bohsan2...x mencabar minda langsung..huhuhuhu).


Semalam, exam trasport...goshhh, soalan...hahahaha..hemm, malas nak cakap...mmg x best...then bila da abis jawab kan, terus lect bg pengumuman cepumas yang cukup best..


LECT: sesiape yg ponteng klas sye lebih dr 3 kali boleh jumpa saya lepas nie, if not i will bar u guys.....


WTF....owhhh, sesedap jiwa barrbehh je nak bar2 org, ingat 3 jam kreadit tu org x bayar ke hape ha????...1 jam kreadit rm300 tau...haiiyooo, vongokknyaaaa....


.Lect lain ok je, siap cakap...awak nak dtg xpe, x dtg pun xpe...jnji jangan time exam x dtg sudah...awak semua pelajar U, bukan pelajar sekolah nak kne paksa2 datang, terserah nak datang or tak....


Hahhaha..amacam, toi kan...im not at SCOLLLAHHH laaa....its Uniberciti lahhh...haiiyooo...WO SE MAK....hahaha


ok, itu satu kes, mmg berdebar lah...satu kes lagi ape tau...berdebar gak nie..hehehe....saya nak dapat ANAK SEDARA BARU...wooohoooooo....






Lagi beberapa hari lagi, terberanaklah kakak kesayanganku wit new hero (asenyelah...), pas nie, makin ramai lah musuh2 perang selimut aku...kikikiii....x sabar asenye nak balik umah n jumpe anak2 sedara aku...WINDU GILERR wa cakap sama luu...hohohoho....


p/s: anak2 pak lang sekalian...doakan PAK LANG selamat kat sini..;p ( x kne GANTUNG...hahahaha)

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...