Berakhir sudah kawad aku semester ini dan seterusnye..huhuhu...

Sunday, March 27, 2011 Nizam Riadzi 2 Comments

Sob2...sedey2....diam tak diam, sedar tak sedar, kenyang tak kenyang, mandi tak mandi, minum tak minum upe2nye dah abis sesi berkawad untuk diri ini...huhuhu,....Its mean, no more kawad kaki for me in this university eva n neva...haishhh...sedeyy la pulokk...


Aku ingat lagi time2 first sekali kawad kaki ( mood mengimbau kenangan la niee...kikiki)...Hhooho...mmg terbaek, dapat pak cik yang sporting ajar kawad..just hentak2 sini sikit, sana sikit...sembang...balik..langsung x terasa kawad..hahaha...layan jee...(p/s: bukan semester 1 je tau...sampai tadi pon still same..nyembang lebih..;p).


Kawad kaki nie wajib untuk semua pelajar UUM yang still ambik KO-K...wajib ambik sampai 4 sem...so, this is my final sem for KO-K...mmg last lah kan..hohohoho...dalam syok2 nak abis, terdetik jugak la...wawawaaa..sedeynye...da xde kawadd...pasnie, xde lagi le nak  berpoye2 ngan mber2 KO-K aku lepak menyidai tengah2 panas sambil2 gosip2 ngan pak cik2 jurulatih kawad tu lagi..hohoho...


so, as the finals, ak de bawak kamera tuk snap our last moment for kawad..hhuhuhuhu...sob2, sedey nie...;p....sikit je pix...usha2 la mne yang boleh....


kasut KO-K aku dari sem 1...still setia tu..;p

pose2 terakhir diorg...huhuhu...
nie la die pelajar contoh...kawad still study kot...;p
lepak setelah penat berkawad..(kono penat la kann..;p)
aku wit alep, ketua group A..(gedik die tu..hehehe)
dak sesat nak susu..hahaha, nie Din, datang lewat gre2 bangun lambat..siot je..
time dalam barisan...semangat nak kawad semua ni....hahaha
see see..all my frenz pun maniac pix like me, kawad2 sempat nak pose lg..;p
dalam barisan...sedia 14 , satu dua GERAK...!!!
senam diri ye semua....last nie..;p
berkhidmat utk yg terakhir kali...;p
nie la die Jurulatih kawad terakhir kami...hohoho, tq pak cik...;p..(din ngan alep nyebok je)

Well, after this, there will be  no more kawad for us...n latter, there also will be no more KO-K every Saturday for us...so, no more gelak2 jahat hari sabtu, no more suara2 sumbang mambang di dalam kelas...yang tinggal, just the pix that we snap n all the memory that we all have together....Serius n honestly, im truly glad dapat masuk KO-K koir with all of u...dapat berjumpa dan berkawan dengan kamu semua merupakan hadiah dari pihak UUM yang terbaek utk sye....(sob2....sensetip la kununnn..kikikiii....ehhh...sob2...sedey nie...)


p/s: nanti jamuan last nak makan ape ek...???...idea pleaazzzzzz

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...