SENYUM TAK NAMPAK GIGI???...APAKAH!!!!

Thursday, February 10, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

Aiiyaaakkkk...esok suda mau blah wooo....wa sangat sedey woo, my time for cuti sudah out...goshhh....so fantas the timing ekk...cam tak caye yekk...huhuhu...Tadi aku duk layan cite filipino tu kan...so, tergerak hati jiwa nurani yang tulus murni nie..ahakzz...nak usha blog mber2 aku...thenn...termasuk la kat blog mber aku yang sorang nie...TERANJANG SINI!!!...


Sedang duk layan menceroboh entri2 puitisnya yang penuh syahdu tu...(ahakzz...yo yo ja..;p)..tetibe aku terperasan name aku yang cukup fofular d masa kini Mr. Blubblub terpamer kat situ...erkk, aku kah...atau orag lain segaja cetak rompak name aku yang hot tu...gossshhh...hahaha...


Ade pertandingan senyum tak nampak GIGI...erkkk, macam mne tu...macam nie ke....


senyum x nampak gigi nie...;p
Hhahaha..macam tu kew...ahakzz....senyum2 kambing gituk...goshhhh...Dengar cite ade hadiah klu spe yang menang contest nie..wallah..ape ekk hadiah die..ade x agak2 hadiah die dapat pakej pelancongan 3 hari 2 malam kat Dubai...kat Singapore ke..paling koman pun..kat Langkawi..hahaha, best2....emmm, klu x tu pon..sekadar dapat Ipad atau Playbook ape salahnye kan..hehehe....(tunggu kerbau terbang la nampaknya..hehhehe)...


nie la cik tuan empunya contest..;p

nie pulak mber aku yang tag ak kat contest nie, tgk..die pun senyum x nampak gigi (p/s: gigi die rongak..hahaha, xde lah..memain jew...)



Pade korunk bloggers yang agak2 minat nak join contest nie..leh la try join..just wat entry cam nie je..agak nye lah..hehehe....;p....x pon, nak lagi senang korung just TERAJANG JE LINK NIE!!!  n then try usha ape kate peneraju utama contest senyum tak nampak gigi nie...;p



dan dengan ini saye nak tag member gedik saya iaitu encik anif abdullah, cik kiela, cik aku is aku (unik kan nme..;p)..n x lupe cik adik kecik nie  cik efy


p/s: kalau nak wat contest KENTUT JANGAN BERBUNYIK ade orang nak join x...hantar video teros...ahakzzz....sengal .....

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...