Kenapa suke SABOTAJ AKU!!!!!!!!

Saturday, February 12, 2011 Nizam Riadzi 2 Comments

Huhuhuhuhu...tahukah anda dimana saya berada sekarang.....goshhh..Im already at Korea ..he best place for u to study...so hutan..hahaha,kadang2 ujan..pana...then ade banjir2 lagi...wallahh...syokkk wa cakaplu..gagaga...Aku sampai semalam jam 9 lebih...giler vavilah...tak pernah dibuat lama punye perjalanan..serius aku memang agak bengkek je semalam...nak tau ape yang terjadi...lihat ini....

1.30pm: di perkarangan masjid....banyak pulak manusia ari nie...sesak,mne nakpark kereta tah...goshhh

1.40pm: tok imam nie duk berkhutbah lagi..adoyaiii, panjang pulak teks ucapannya kali nie,,,macam sje nak sabotaj tiket penerbangan aku jekk...(tiket jam 2.30pm, masa perjalanan ke airport 1 jam)

2.10pm: tel adik tiri aku yang pakar merempet...naik moto, dan terus serempit habis...sampai tekepit2la aku kat atas moto tu...wakakakaka.........n cam dirancang2, banyak pulak kereta...trafik pon sesak, ngan lampu semua merah....(adakah ini suatu konspirasi menghalang aku pulang ke Korea?)

2.30pm: sempat tahan kapal....perhhh, nyaris tertinggal,...aku sorg je tak naik lagi...sabo je lah....n sial, vavi mane tah yang p ambik sit aku yang first klas tu...wat bodo ja...terpaksa aku ambik sit die yg aku ase mmg ala2 klas ekonomi tahap cibai....lengoh kaki wehhh.........

3.30pm: still dlm penerbangan yang bohsan nak mampos....

4.30pm: tak sampai2 jugak lagi...goshhhhh

5.30pm: cam sial, jalan mne dia bawak tah....tak sampai2 jugak lagi....

6.30pm: bru sampai kat lokasi transit...huhuhu, nak tak nak..senyum jelah....tukar kapal...

7.00pm: kapal dah penuh..tapi y that pemandu cam sial tak jalan2....nak sabotaj jugak la tu...

7.30pm: baru gerak...vavilah..mampos ngantok aku....

8.30pm: still dalam perjalanan...takpe2..dah dekat..tapi, y that 3 penumpang tak reti dok diam...melalak dari tadi....bingit telinga aku.....haisihhhh....

9.30pm: slamat tiba...goshhh, alhamdulillah...sampaigak kat Korea tercinta nie....

10.30pm: baru selesai mandi,solat n melantak...now its time for movie loll...gagagaga

12.00am: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

6.30am: HP bebunyik..menandakan suda pagi...PRANKKK.....ahakzzz...tercampak kat dinding lah pulak...suda rosak wo ini HP....sje je nak sabotaj duit aku..suruh bli HP baru la tu...nak XPERIA ke VIVAS ek...haishhh..kejam2....kenapa suke sangat SABOTAJ AKU NIE?????pelik toii

p/s: jangan sabotaj LAPTOP aku pulak k..;p
jangan cabar kesabaran saya...dushhh

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...