Baby and Me..;p

Sunday, February 27, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Salam sejahtera semua..bertemu kita sekali lagi di pagi yang sejuk dan mengantokkan ini. Apa yang sedang BLUBBLUB lakukan sekarang nie ekk..hemm, for u aolsss yang nak tau (gaye nok gedik bercakap)...ari nie klassss i cancel u knowww..ouchh, siot jahhh...naik ngantok i mengedik pepagi bute datang klas...choiii..choii..choiii....benci mak...wakakkakaka..(tiada sebarang unsur kutuk sesiapa di sini, HARAP MAKLUM)  

 Malam tadi aku ngan penuh windunye call lah my sweet2 mummy kat umah tu....huhuhu...wat pe la gamaknye, sihat ke tak...(mak bile nak msukkan duit lagi..hehehe.../ JANGAN AMALKAN SIKAP INI). Bile dah call mak, aisehh..biasa la kan..nak manja2 sikit...hehehe, ngadu domba la kate tak cukup makan la, penat la, sibuk la...itu ini....hehehe...n tetibe aku terdengar suara budak kecik jerit....PAK LANG...PAK LANGGG..........

OMG....my nephew semua ade kat umah laaaa...wawawaaa...windu siot kat anak-anak sedara aku nie...owhh my BUGI-BUGI...luv u olssss......muahh..muahhh...haishhhh, nie yang wat pak lang ase nak balik sesedap jiwa je nie...p mampos klas, janji dapat lepas windu...hahaha...(saye cayang kat anak sedara sye n kanak2...YANG COMEL SAHAJA..HARAP MAKLUM..;P)
satu2nye puteri pak lang wat mse nie..;p
nie la die dua pujaan hatiku...;p
nie pulak nephew ak yg ke-3, anak kak ngah aku..slalu gusti ngan die nie la...hehe
pak lang wit miss batrisya
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....!!!!!!!!!!!!!
muahh sikitt...cayang abang aiman...;p
wit si gangster malaya,..mr haikal...kejam dak nie, suke buli pak lang...hahaha
sempat lg snap pix sambil riba my nephew yg tido dlm kreta...lengoh tangan wehhh..haihsshhh
Hahaha...itu antara pix2 Mr. Blubblub with anak-anak sedara tercayang....hemmm, tak lama lagi (dalam 2 minggu lagi asenye) akan dapat anak buah baru..hohooh, dikhabarkan akan dapat sorg lagi hero malaya yang akan cube bergusti ngan pak langnye ini....cisss, brani kalian cube merebut kasih nenek ngan pak lang yeww...(jeles..jelesss..hahaha).

Mr. Aiman, Miss Amisya Batrisya n Mr. Haikal Indra...uhhh, kalian bertiga memang pengarang hati jantung hempedu limpa pak lang lah....mesti windu pak lang xde kan, if pak lang ade...hahaha, joli sakan je kalian ngan kad kreadit pak lang ekk..itu ini dapat....(pandai mak bapak diorg...save budjett.....cissss)

p/s: siapa la MAK LANG korang ekkk????..hehehehe

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...