Apa nak Jadiii........

Sunday, February 27, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Apa nak jadi wehhh , serba tak kena kehidupan kami adik beradik yang seramai 80 orang nie...aiiyooo, sejak bapak terpaksa pergi meninggalkan kami, kami diasuh oleh bapak INTERNATIONAL yang sangat2 lah kejam...aiiyookkk......penin2....apalah nasib kami..


Nak tau ape yang aku maksudkan...uhh, ape lagi klu tak lain dan tak bukan KO-K KOIR kami nie ha....huhuhuhu...Cikgu lama dah x leh ngajar cos abis tender org cakap..ehehehe, so pihak KO-K p la invite INTERNATIONAL punye cikgu, so nanti bolehla naikkan lagi nama U kami nie, n yang penting die ajar secara INTERNATIONAL....


Berbanding dengan cikgu yang lalu, yang lebih bersifat kebapaan n memang kami dah panggil cikgu tu abah pon, kami semua selesa la wa cakap sama lu...Kire xde masalah, no hal...Lagu-lagu yang dipaksa nyanyi semuanya x pernah dengar, tapi layan-layan..BESTT WA CAKAP LUUU...if SUPER JUNIOR nak try gelek join Koir skali pon mesti diorang x nyesal punya...hahahaha...


Orang INTERNATIONAL gaya penajaran berbeza sikit...bukan skit la, terlampaulah banyak...hemmm...ade gerak sana sini, ade bunyi itu ini...hahaha...macam-macam gaya ade...Ye lahhh...INTERNATIONAL la kannn...kami nie orang desa tercinta je, mne la nak paham sangat pasal INTERNATIONAL-INTERNATIONAL nie...hahaha..so, just follow up je lahhh...(padahal dalam hati...haishhh..., x kuasa i nak layan..)






Semalam, setelah beberapa kali kami berperang mulot, akhirnya tak ku sangka rupa-rupanya ramai giler yang bengkek tahap CIPAN TERCEKIK TEMPOYAK.....asyik2 cakap LAST...LAST...N LASTT..lain kali cakap la LAST BUT NOT LIST's.....HAHAHA....barula kami nie paham sikit, upe2nye berjam2 lagi maksud LAST tu, bukannye maksud LAST nak abis dahhh....CHOIII...gedikk lah itu INTERNATIONAL GUY....goshhhh...


Apa yang perlu kami lakukan 3.3.2011 dan 4.3.2011...HEMMMM...sesi mengedik bermula. Sepatutnya sesi itu menjadi sesi paling best kami semua...tapi apakan daya, haishhh...(just hope semua ok la kan...)...LAGU YANG DIPINTA AWAL-AWAL DITENDANG oleh si abang INTERNATIONAL...haiishhh...fenin akuhhh....


Abis la kami semua adik beradik akan KEMALUAN yang teramat sangat....datang umah orang n then leh pulak nak wat lawak ANTO KAK LIMAH...haaiiiiyoookkkk...matilahhh......(bercita-cita tinggi nak pakai mask time tu..huhuhu).


Semalam baru je dapat lagu baru, lagu yang biasa didengar n nak mampos bohsan syiiaalll...sabo je la...Yang paling best ape tau, kitrg belajar lagu tu untuk beberapa jam aje..n this lagu akan dinyanyikan di sana nanti..(tempat orang yang banyak awek2 cun...wawawaaa...abis terjejas plan ngorat awek sana...)


That mamat INTERNATIONAL cakap nak suruh kami semua prepare 4 lagu...2 lagu akan dinyanyikan..tp yang bestnye...performance minggu depan...minggu depan terus naik bas petgi itu RUMAH ORANG and then bila masa mau PRACTICE wwooooo??????.........


p/s: Ini hati sangat sakit hati lahh......(sabo ye kawan2..huhuhu)

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...