Selamat Tahun Baru 2011....

Saturday, January 01, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments



Salam cayunk kat korang....muah cikit...hehe...Alhamdulillah, hari nie kita semua masih diberi kesempatan untuk bernafas di bumi Allah nie...syukur sangat...


Macam mana dengan sambutan tahun baru korang best tak...Mesti meriah kan...pakat berpose maut begambar dengan family and frenz rite....ke ade yang senasib ngan Nizam...huhuhu,anyway...Nizam nak ucapkan kat korang semua HAPPY NEW YEAR 2011 k....(jerit nie..)hahahha.... tahun nie Nizam tak ke mana-mana pun...just duk melepap depan tv...Sorang-sorang plak tu...sedey2...ye r, adik dah mula kuliah...my sister plak dua2 duk ngan laki diorang kat Melaka n Perlis....n then my mom...uhh, already sleep ma....hahaha, so im the only one in here, alone...in front of tv....


Actually la kan, family Nizam nie memang agak jarang sambut new year nie...just duk depan Tv je...slalunye kitrg akan baca yassin n solat je n berdoa moge tahun nie lebih baik la...bla..bla...bla...everything for sure the positive one...kan...


OK, pindah plak kepada soalan biasa....ape AZAM kamu...ahak3...what is your resolution this year....past year punya amacammm...selesai ke cik kak oiii...(suara gedik)....hehehehe, if korung ask me la kan...opsss.....still the same resolution...tak ubah2 dari Nizam form 6 dulu...hahaha, NAK AMBIK LESEN....huhuhu..


Mesti korang rasa tekejut kan ..hahaha, orang lain azam walahh..nak itu ini...lesen tak pandang dah sebab ade dah..tp Nizam...adoii laaa....letih, tak ambik2 lagi..Nizam kena cuba save duit baik-baik tahun nie...ambik lasen motor dulu pun jadi la..janji ade...korung doakan moge terlaksana la ekk this year..hope so la...uhuhuhu


aishhh...amende la c TV3 nie duk membebel nie...nganggu konsentrasi lew...hahaha, ok2 back to the story, hem..ape nak story lagi ek....xde ape dah kot...badan nie pon tetibe gatai2 plak..ishh, tau la malam nie panas...jagan la gatai2 plak..sengal jew...anyway, once again..happy new year 4 u guyz k...Nizam hope that, this new year kita semua dpt tingkatkan prestasi...iman ...dan amal....insyaAllah...


p/s: tahun nie nak tulis blog ikot sedap mulot...no sensor anymore..agagaga

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...