SELAMAT PAGI CIKGU...;P

Sunday, January 02, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments



Selamat pagi cikgu...(gaye upin ipin n mber2)..hehehe...comel kan nada tu...hemmm, korang semua perasan tak, adik-adik comel kita nie dah mulakan sesi persekolahan hari jumaat lepas..Alaa, time semua pakat berjoli sakan gare-gare dapat cuti free tu...AFF CUP 2010 kita menang...Howwyehhhh...Alhamdulillah...diam gak Garuda senget tu..kikiki...

Ok2, back tu story....jap2...cari air teh...malam-malam sejuk minum air teh panas sedap juga....;p...ahakzz..sory2, termakan nasi skali la plak...erkkk, alhamdulillah..syukur malam2 nie ade rezki lagi...;p

Uhh, pasal sekolah tadi. Ingat tak korang time hari pertama korang p skolah...hehehe, mesti lucu n comel2 kan. Yang lelaki pakat seluar mesti atas pusat...tali pinggang tu dah macam boleh dililit 2 kali, tu belom dengan rambot skema belah tepi baik punya..berkilat je kan...hehhe



Yang perempuan pulak.perhhh, fashion tak nak kalah..bertocang sini sana, kalau yang pakai tudung tu..mesti die punya owning tu macam dah nak tertutup muka kan...hehehe, tu belom lagi dengan make up bedak tebal2....putih je pagi-pagi semua. Gebu-gebu sedia belajar..kakaka, konon la...

Time Nizam first masuk sekolah rendah dulu..Nizam ingat hari tu kelas matematik rasanya la...so macam biasa la kan, budak2..kena lukis bunga, ayam,itik semua bagai....yang Nizam nie pulak huhuhu, tak pandai melukis...kena lukis 2 ke 3 bunga tah..tak ingat dah....pas tu, Nizam dengan sweetnye..kikiki..pergi menangis kat meja tu sebab tak reti lukis...

Then, my heroin hadir...hahaha...ade dak pompuan comel nie pujok Nizam n die yang tolong lukiskan bunge..siap kalerkan warna kuning lagi..Hehehehe...sweet kann...Nizam tak ingat dah muka n nama budak tu, yelah, dah lama sangat kot..Kalau Nizam jumpa die, trigin sangat nak ucap TQ2 muah2 dekat die..hehe...ntah2 sekarang nie, die tengah ajar anak die pulak melukis bunga...mesti sweet jugak kan anak die tu...;p

p/s: korung plak....ape pengalaman..ingat lagi kew???

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...