Penat....

Saturday, January 22, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Salam semua....uhhhh...at last..i got my "me time" for my blog, n actually i got this bcouse I got fever lol..huhuhu...


Amacam hari2 korunk...best tak. Aku biasa la...sibuk sikit, kelas dah bermula kan. Tapi sem nie agak menduka citakan...sebabbb....I got a lots of works to do...huhuhu...nak wat cam ne...senyum je lah...x mampu nak berkata apa-apa..


Balik je ke UUM terus sibuk, macam-macam hal kne buat..itu ini...meeting sampai lewat malam. Hemmm, tak minta pun sem lepas, mcm mne leh terpilih jd JKPS ntah....x layak ponn...


N yang terbaru, becouse I am one of the JKPS, so i should handle one big projek that is "TNB NIGHT". Serius sangat penat n kelam-kabut. Ntah la...n sekarang nie pon dah mulakan kerja, ajk semua dah cari tapi ada beberapa ajk untuk xco penting still xdapat cari. Susah giler nak cari...Budak-budak semua dah nak jadi nerd (plan ak sem nie,tp hncor dah)...duduk dalam bilik berhibernasi with lots of book n asgmnt...hemmm..


Nak buat macam mne kan..bukan salah diorng...


N 4 this projek adelah satu ajk nie. Haishh...dah cakap dah ngan MT, this shits x sesuai...nt kita kena balik...slalu mne ade yg nak mbership wit that shit sgt pon...But, unfortunately, that shit terpilih gak...nak wat cam ne...hahha...(trima je lah ngan senyuman plastik yang terlalu susah nak diukir)


Bagi kami (yg sgt kenal that shit) dah kompom2 x mau ade klas wit that shit cos that shit will pijak kitrg n pandai kasi komen jew...Kalau tolong balik xpe...pandai guna mulot lngkang, but tindakan habuk...hahaha..best kan...so, for surelah kebanyakan kami x bermembership ngan die sgt...cos that shit was so shit....(puaka toi ayat aku nie)


Ok, berbalik pde projek..hemm, this projek melibakan kos yang besar, VIP yg besar n semuanya besarlah...Aku siap nak kne jemput TV3 lagi...aduiii...matilahh..macam mne nak buat ntah...hemm...agak2 la kan...ape yang boleh aku buat bagi majlis nie berjalan dgn lancar.


Plan A (asal sgt cantek) tp dah dirosakkan olh seseorg dgn Plan B die..hemmm...sabo je lah...MT2 semua pakat cube bngkakng...but mcm biasa si shit td tu, leh sedap jiwa kata kitrg mengangkang je x wat kje..hahaha..tahniah...seronok toi dapat pujian cam tu...(panas je tlga ak...x leh tdo wa cakap lu).


Malam nie akan diadakan meeting utk semua ajk...seramai 45 myb hadir..so sgt2 strees skrg..ntah la..hope semuanya terbaik...no more gedik2 mcm shit....kena tegas n for sure, tonite kami MT nak wat serangan  dajal ke atas that shit..biar die senyap sikit...attitude macam haram tau tak....


p/s: nak meniaga bukan kne manis mulut je, kne pndai bce riak muke org jugak woiii....(prasan pandai)

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...