Halamak...Ketinggalan Toii...hehehe

Monday, January 10, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

Adoilaaa....saya dengan ini merasa...(T...T)...huhuhu, tengah duk layan blog-blog manusia sejagat nie kan...N then teperasan satu blog awek nie..uhh, cantek orangnye...ahakzzz....bace2, waaa..menarik..penulisan die menarik lah..best jugak bile membaca. Jauh beza dengan dengan orang lain punya. Hemm, klu krang kaki blog..mesti kenal punya lah minah nie...si cik adik manis Hanis Zalika.

Ahakzz...amacam.., korunk mesti kenal kan. Sangat-sangatlah fofular upenye cik adik manis nie. Fans yg follow Blog n FB PAGE die..walawehhh...wibu-wibuu ooo...bagai langit dan bumi, siapalah saya ini (ahakzzz...ayat poyo)

Post terbaru die, ada banyak pix menarik time die p melancong dekat Amsterdem...(ehh, toi ke ak eje nme ngeri tu..hahaha)...Best lah tengok die jalan-jalan. Rasa macam nak follow up jew.

To Cik Adik Hanis Zalikha, saya follow kamu jugak ekk...nak ngorat  tapi ngorat blog dululah..hehehe....(jangan marah ya....)

p/s : sem baru nak mula, time 4 blogging will be....emmm, ntah..tgu je lah ...tengok ape cite nanti...;p

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...