Berita Tiba-tiba : Harapkan Pagar, Pagar Makan Padi

Thursday, January 13, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

Selamat sejahtera semua...berita gempar n paling sial aku nak cerita..
Sedang aku mengedik kemas-kemas baju nak balik ke madagascar (UUM) malam nie...sambil-sambil tu layan Buletin Utama...nnnn..

Subahanallah....satu berita yang memang menyentap otak aku. Giler vavi siall...Lokasi yang sepatutnya menjadi tempat perlindungan bagi kanak-kanak berusia sekitar 3-17 tahun telah menjadi neraka dunia bagi mereka apabila si setan pemilik bangunan tersebut telah menjadikan mereka sebagai tempat melepaskan nafsu serakah.
Kanak-kanak tidak berdosa tu telah dirogol, diliwat dan dicabul sejak beberapa tahun yang lalu.

Kejadian ini telah berjaya didedahkan oleh seorang peniaga yang membongkar kes sial terbabit. Bangunan yang terletak di Gergtown Penang tersebut merupakan bangunan swasta yang tiada kaitan dengan kerajaan.

Berita ini sememangnya sial sebab manusia yang sepatutnya menjaga kanak-kanak malang ini telah menambahkan lagi keMALANGan kanak-kanak terbabit. Diharapkan manusia bebal tahap setan tu akan dikenakan hukuman secukupnya. Kalau boleh biar jangan kasi lepas...nanti dirogol pulak budak lain. Kalau terdesak sangat kasi die jage zoo....biar die pulak kena liwat dengan vavi utan...

sekian...melaporkan dalam mood yang bengkek..

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...