yakinkah dia tulin???

Thursday, December 09, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

Hemm, kehidupan manusia..banyak warna, suka duka...n tak lupaada jugak yang tak pernah nak rasa puas. Tak puas dengan apa yang dia ada. Ada yang berhasat dengki, ada yang tamak, ada jugak yang tak puas dengan diri sendiri. Kita sebagai muslim, harap2 dapat la kawal nafsu kita nie. Make sure that kita yang kawal nafsu and bukan nafsu yang kawal kita. 

Kali nie Nizam nak kongsi dengan korang beberapa gambar lain yang memang betul2 tak disangka. Usha balik tajuk Nizam tulis..hahaha...so, korang sure si dia pengarang jantung korang tu TULIN...;p. Make sure toi2 wei...tapi janganla pulak korang p selak kain die, tu gatai namanya...hahaha..






hahaha...amacam...sudah faham ngan tajuk kita hari nie...so....ada sebarang kemusykilan ke???....erkk....sendiri pikir la ek..;p

p/s: muslim x payah la jd macam nie k, nanti nabi tak ngaku GENG kot...huhuhu....

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...