Pening Kepala....

Tuesday, December 07, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

uhhh...sekarang time for exam..mmg wajiblah Nizam pening kepala. Tapi yang membuat Nizam lagi pening kepala nie kan, apa yang Nizam bace slama nie, ble nak tulis balik..perhh...otak dah hang...giler siot...tercabar keimanan. Letih dah membaca, tapi still...bengap semacam je.. Aiyaa...pe kes nie, Tak pernah-pernah bebal sampai macam nie. Slalu tu, if bace cikit je pon..perh senang je ingat. Jawab exam, cehhh..kacang je lah...tapi ini....huhuuhu..terasa gak la ketakutannya.

 Yang terkini, 2 hari lepas. Baru je lepas exam M.I.S (MANAGEMANT INFORMATION SYSTEMS)...punyalah hafal ingat membaca, last2...time nak menjawab soalan exam tu...huhuhu...Tuhan je la yang tau bertapa Nizam rasa nak menjerit je time tu. Soalan satu punya la mudah. But Nizam boleh pulak lupa ape die...sedangkan b4 masuk dewan exam tu, itula yang Nizam duk bace...huhuhu..terasa cam sia-sia je wat nota tebal-tebal. Memang terasa la kehampehan die.

Nak dijadikan cerita. Orang sebelah Nizam...huhuhu...dia lagi tak boleh blah Nizam tengok...Nizam bebal2 pun try la jugak jawab soalan tu...(even x sure la kan)..si mamat tu, boleh just usha je soalan...duduk..temenung...n then a few hour later, die blah cam tu je.. Nizam nampak kot kertas jawapan die cantik suci je. Tak berjawab weiii...STREESS sangat le tu. Mesti bengke je kan. Sebab tu blah terus tu.

 Member Nizam duduk depan n belakang. Perhhh...bukan main semangat tengok diorang menjawab soalan tu. Macam best jew....tapi pe kanb daya, dah mmg Nizam tak boleh buat. Nak kata tak baca, hemm baca...just tak kena la. Dia tanya keburukan, Nizam p baca kebaikan...huhuhu..memang lah sedih yang amat nie...............RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....


Untuk esok, Nizam akan mula exam balik for another 4 subjek...Kngraan, Math, Ib n Keushwnan...huhuhu..just hope boleh buat la.......insyaAllah. Nizam tengah usaha yang sebaiknya. Tak mau la jadi macam M.I.S.....teruk sangat dah tu..Memang...ishhh..tak tau nak cakap ape la kan....harapkan yang terbaik je lah...Korg semua, doa2 kan la ek, moge2 soalan tu nanti mudah n otak Nizam nie tak la hang pulak...hope boleh la jawab semua soalan tu ngan tenang, mudah n cepat. InsyaAllah...........

p/s : tringat zaman2 skolah...if nak exam...x tdo malam berhari2 jugak...;p

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...