Marina BAY HOTEL....SINGAPORE mari

Wednesday, December 08, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

Korang pernah tidur dekat hotel...Or, even x pernah pun mesti tau kan hotel tu jenis cam ne...yang bangunan tinggi2...cantik ja...bilik ala2 je, tapi skali tidur, perhhh...mau kena charge RM XXX....hahaha..toi tak..klu nak makan plak, konon2 blagak la...erkk...mintak nie, menu nie...x reti nak menyebut sebab bebelit lidah...ape orang Spanyol kate...NOGRESSIANO EL TIGERES...haha, nak tau pe kejadah tu...bunyi cam gempak je kan...sedap sangat dah tu...harge pon leh tahan...RMxx++ jugak la...Skali sampai, hahaha..NASI KAMPUNG + TELUR MATA KERBAU....sangat kelas kannn...hahahaha.....

Ok2, nie dah melalot dah nie, nak tunjuk kat korg pix hotel2 gempak nie...sgt2 lah keterujaan melihat hotel2 nie..huhuhu..menarik sangat...;p



Amacam, best kan hotel nie. Kire klu berenang, berenang di atas awan gitu. HAHAHA...Tapi actually, hotel nie bukan la ape sangat kalau nak dibandingkan ngan hotel2 dekat DUBAI tu...hotel kat situ lagi la giler Bapak mak tiri datuk jiran aku punya sepupu..ye tak...
Apa2 pun, aku tertarik ngan design die yang lain dr yg lain, kembar tiga loll...thus xde kan kat negara kita, so agak kagum gak la...haha

 

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...