APAKAH INI??????...

Wednesday, December 08, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

HAHAHA...kali nie, baik punya crita....korang suka makan kek tak. Aiman suke pak lang...(gaya anak sedara aku if nak mintak sesuatu..hehe..). Hem, kali nie kita usha pulak kek BAIK PUNYA . Sedap tau...tapi kena tengok style n gaya dia la..huhuhu...if not, tak lalu den nak makan nye ha.....ye..sila-sila...jamu-jamu..jangan malu, jangan segan........;p

Harap maaf, untuk dimakan ye..

Nak try makan anjing HALAL...try la nie..hehe
pastikan mak korang tak gunakan tuk jait baju raya nanti...hehe
Boleh la dijadikan hantaran kot...
perhh...nak makan tayar ka???...sedap la kot..try tengok
AWAS : sila pastikan ini KEK n bukan Scpion betul...huhu
Orang lain blagak main, kita blagak makan la..ye tak..
   .Haha...amacam...giler kentang kan....boleh la kalau nak wat kelainan, actually ade lagi yg lagi GELI N yekkkk....tapi, layan yang nie je lah...rajin nanti ambik lagi...bye2..

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...