Minggu-minggu akhir....peristiwa yang sangat2 sengal di UUM semester 3

Sunday, October 10, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

Alhamdulillah...hari nie berjalan dengan lancar jugak...Akhirnya dapat jugak aku add semua 7 subjek walaupun aku sendiri x sure ape jenis subjek la yang aku ambik untuk sem depan...hemm. Actually, kalau nak diingatkan balik peristiwa add/drop tadi...perhhh...memang sangat menyakitkan hati...yelah...sistem jem....sesak tak terkira, semua budak-budak sem 3 n 4 berpusu2 login satu talian..memang la menyakitkan hati..haha...sangatlah sesak, kalah undian Akademi Fantasia kot..hehe...

Patutnya operasi berperang sesama student bermula jam 8 pagi...so aku macam biasalah, just solo je pergi ke DKG5..haha..dengan harapan dapatla buat laju2 n hope dapat semua kelas yang aku nak but, emm...so hampehh..tak terkira giler..dalam jam 7.45pagi tu, hampeh..nak masuk portal UUM, langsung x boleh nak buka..

Disebabkan kesesakan yang teramatlah buruk ini, ada la hampir 5, 6 kali update status dekat wall fabcebook...haha...semua student pakai menyumpah seranah, ye la....tak pernah-pernah jadi jem teruk sangat sampai macam nie jadinya. Aku sendiri pon bukan main lagi bercerita meluah bicara kat Facebook...hahaha...terbaiklah..disebabkan kesesakan teruk nie, semua pakat lepas geram dekat facebook. Malang bagi aku....berjuta kali login portal tu tak dapat2 nak masuk...bila dah dapat, isi semua...kelas full or loading je sampai kne refresh balik...wahhhhh...memang hari nie teruju kesabaran...Last2, time nak pergi ko-k koir tadi..bawak laptop baru la boleh..Alhamdulillah...dapat jugak, biarlah subjek ape pon janji sem depan aku ada kelas...hahaha..mau mampos kalau takde kelas langsung...berpinar-pinar jugakla otak n mata aku hari nie....

Hemm...lupekan pasal kejadian menyayat hati tu, ok pasal akan datang pulak...aku mmg tengah dalam bler mood nie...ye la, banyak sangat projek yang aku join sampaikan aku rasa aku dah tak study...(mmg sebelum nie pon pemalas)....dalam hati risau jugak, tiap malam tidur tak berapa lena sebab pikir buku itu tak baca lagi, ini tak buat lagi..wahhhh...mmg tekanan jiwa n perasaan lah semester nie..dah la jadual aku untuk sem depan tak best...jadual exam nati lagi lah tak best.....full non stop...exam from 8.november 2010 until 14 november 2010....wahahahaha..terbaek lah...mmg mati tak tidur ak seminggu........tapi aku tak kisah, kali nie aku nak baiki biar lagi power pointer ak...aku tengok dak2 lain pon bukan pandai sangat but it just that diorang pandai ambil kesempatan..Nak tau kenapa aku cakap macam tu, emm..macam nie..kalau dah kerje asgmnt group tapi buat sorg2 tak ke sakit hati namanya...orang lain pun ada komitmen jugak, but still boleh buat kerja...eventhought tak mau jumpa perjumpaan pun, bg tau la perkembangan...ini bila kita msg, erkk...siap belum tugasan hari tu...dan diorg dengan selambanya jawab...emmm, susah la...x tau nak buat, macam mane ek???.....wahhh....sedapnya soalan, dah lama tak dengar jawapan macam tu...hemm, bahana dapat group ngan budak sem satu yang sengal and pandai jadi parasite......markah nak sama, kerja tak mau buat..cam sial..............................................................................................

hahaha...hem, utk beberapa hari lagi aku sibuk dengan projek semua bagai...so agak kelang kabut...for me, its a great change for me to challenge my own ability wherether i can handle this situation or not....perhhh..cakap omputih la pulak...hahaha....emmm...k r, dah penat n ngantu pulak...jumpa lagi ya kalian semua.....errkk...ade ke org bce blog ak???? hahaha,,,,

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...