rasa x sihat...demam

Friday, July 30, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments


hemm...dah lama tak update blog nie...bukan apa, just a bit buzy with my jadual...Adoyai, ntah la..Hemm..kalau nak diikutkan nie dah masuk minggu ke tiga ak kat UUM..emm, semester baru la katakan...Tapi, walaupun semester baru...dan baru 3 minggu, duit ak dah habis dalam RM700 kot...ishhh...giler banyak..boros giler ak...Nak dipikirkan balik...bukan ada apa pun ak beli..just biskut, maggi n brg2 makanan yg lain ckit2 tuk time2 sesak...(haha,,biasa la budak u, kne berjaga2). Hemm..selain tu, myb yang paling mahal pun buku la kot..ye la, 1 buku at least harge dia dalam RM70...nak pulak kne bli bku sampai 5 buku...x ke naya...adoyai..tu pon x beli lagi 2 buku...Myb esok atau lusa la kot nak pegi beli kejap...huhu..abis duit...emm, then ada beli barang2 lappy ckit...huhu..myb itu la kot sampai beratus habis tu...Ahhhh...giler la...duit ade dalam RM300 je lagi....nak kene jimat tahap dewa nie...bukan boleh main2 dah nie...huhu....

Emm..dalam pada tu, ak ada 2 kali skip class...sebab malas...ish2...apa la nak jadi kat aku nie...malas betoi kan...korag jangan jadi cam aku plak...ak ari2 x datang sebab x sihat..macam sekarang nie la...rasa x sihat lagi..ish..penat je rasa badan nie ...ntah la..apa nak jadi la ngan abadan aku nie..Kejap demam, kejap tak..sekarang nie dah demam balik...huhuhu......

Assignment dah berlambak-lambak..tapi 1 haprak pon x buat lagi..hem cam ne sekarang nie..aku nak wat cam ne nie..Roomate ak dah macam org giler je ak tgk..study x habis2..mber2 aku la kirenye...hampir kesemuanya...aku still bodo2 cam dulu..but ada la jugak study, giler la kalau x study langsung kan...hahaha...Baru2 nie aku ada buat on9 kuiz...Uhh.boleh tahan mencabar soalan tu, but best jugak..dapat tengok buku gitu..hahaha.....puas ati jugak la, just ada ke patut bila kita nak submit boleh plak dia p loading n send back the question...OMG,,,masa berjalan lagi berapa saat je nak habis, n then jawapan semua kosong...aku apa lagi...pakat tekan je la mane yang aku ingat...huhuhu..geram x terkira..berdebar siot aku ase time tu..macam nak luruh jantung..Ye la, kalau habis mase its mean that i didt aswer the question...wawawa...padahal da mcm org gile cari jawapan..Tp, syukurlah..ak dapat detec jwpn2 tu balik nak i got semua betul...hahahaha....;p

Emm...ari nie hari jumaat..so sat lagi nak solat jumaat la kejap, then buat ape ye..hhuhu...ntah la,,,myb nak study kat bilik kot...nak study math @ ape2 je lah..janji study...but hope bukan study facebook sudah...kakaka....

ok semua, ariosa..blah dulu...bye2...;p

p/s; nt kite kongsi2 cite menarik ek...byk nak cite nie..;p

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...