ALAMAK.....KANTOIIII......

Thursday, June 17, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments


Malam nie Nizam tengah design some poster tuk my next projek, so Nizam saja2 lah search image paster2 yang boleh dijadikan rujukan...So, banyak jugak poster2 yang cun ek, x sangka Nizam boleh terlepas pandang semua nie..Hahaa..so, dalam Nizam duk belik2 image poster2 tu kan, Nizam teperasan macam Nizam tengok poster yang sama berkali2 tapi bukan poster yang sama. Ha, paham tak maksud Nizam..

Emm, ok, macam nie...macam mana kalau satu poster boleh sama bagi dua filem yang berbeza. Tu namanya ciplak kan..haha.., so malam nie Nizam jumpa banyak poster yang diciplak..x leh bla betoi, x sangka org industri da xde idea nak wat poster, akalu setakat jadikan rujukan x pe la..but ini da tahap ciplak siot dah Nizam tengok... Tak caya, ok..korang try perati semua poster nie, Nizam dah merge kan so senang ckit korang nak wat perbandingan..haha..sama kan..;p



































huhu..banyak persamaan kan. Hemm, macam mana Nizam boleh rajin nak story bende2 cam nie pon x tau la, siap rajin nak merge2 lagi..haha...tp 4 sure ini bukan filem2 kat MALAYSIA...tapiiii....huhu...ade juga upenye...


hemm...no comment...pikir2 lah sendiri...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...